Fördel för Selene Luna - Vi presenterar den sinnliga kvinnan i LA!

Jag tar den sinnliga kvinnan tillbaka för endast en natt! Denna show är att gynna vår härliga Selene Luna. Hon har hemska höftproblem och behöver vår hjälp nu. Låt oss få tillbaka henne på fötterna!

Vänligen med oss ​​på Renburg teatern den 24 maj för en spännande kväll med komedi, musik och dans!

KÖP BILJETTER HÄR

senwo platt gul

Mer om varför vi gör denna förmån show:

Den 6 mars 2014 burlesk stjärna och komiska, Selene Luna, fann sig orörlig med olidlig höftproblem. Den plågsamma smärtan tvingade henne att åka till akuten där hon fick diagnosen Avaskulär nekros av Femurhuvud. Den behandlande läkaren sa Luna den enda lösningen skulle vara en nödsituation dubbel höftprotes. Luna beslutat att få ett andra utlåtande från en av de bästa ortopeder i landet och upptäckte att hon hade blivit grovt fel diagnos. Luna har hip tendinit och inte kräver kirurgi. Hennes feldiagnos skulle ha varit ett oåterkalleligt misstag som skulle ha påverkats negativt Luna framtida förmåga att gå och utföra.

Följande sex veckor var en irriterande kamp för rätt behandling genom sjukvården byråkrati som i onödan förlängt Luna tillstånd; hon är äntligen på väg att få sjukgymnastik och medicinering. Under tiden har Luna tvungen att avbryta två månader till ett värde av arbete. Tyvärr, i underhållningsbranschen "sjukskrivning" är inte ett hållbart alternativ för många konstnärer. Luna är fysiskt och ekonomiskt förkrossad, oförmögen att generera intäkter i väntan sjukgymnastik och medicinering. Legendary komedi ikon, är Margaret Cho gå samman med det burleska och komedi samfundet att hjälpa till med-konstnär i nöd, Selene Luna, genom att samla in pengar för att ta igen förlorad inkomst för hennes uppehälle.

Lämna ett svar