Margaret Cho återvänder till Drop Dead Diva

Margaret Cho återvänder till Drop Dead Diva för 6: e och sista säsongen den 23 mars kl 09:00 på livstid!

Från Lifetime.com :

Det är dags för "Drop Dead Diva" för att ta en sista bugning. Den sjätte och sista säsongen har premiär den 23 mars kl 9.8c med en två-timmars event.

Så, där vi lämnar ut? Här är en repetitionskurs: i slutet av förra säsongen, Jane trodde att hon äntligen skulle få henne lycklig slutar med Grayson, tills Bretagne (Old Jane) avslöjade för Grayson att Jane inte är den han tror att hon är.

I säsong sex premiär, är Jane tvingas att äntligen berätta sanningen för Grayson, men hans reaktion lämnar henne mer vilse än någonsin. Samtidigt Owen får besök av sin frånskilda bror Charlie (Colin Egglesfied, "The Kundlista"), som sätter sitt personliga liv och företaget riskerar. Som Jane begraver sig i arbete igen för att gömma sig från problemen i hennes liv, upptäcker hon sin nya pro bono fall har höga insatser med den amerikanska regeringen. Med Kim föräldraledig, en ny advokat, Belinda (Virginia Williams, "How I Met Your Mother") ansluter sig till företaget och ger Jane en kör för sina pengar.

Ovanpå Egglesfield och Williams, "High School Musical" stjärnan Corbin Bleu, Rick Springfield, Rascal Flatt Jay DeMarcus kommer gäst stjärna på den här säsongen. S. Epatha Merkerson och John Ratzenberger också reprisera sina roller som domare Hiller och Kims far, Larry.

ddd säsong 6 premiere

Lämna ett svar