Att skjuta upp PHOENIX & TUCSON Shower

På grund av omständigheter utanför min kontroll, tyvärr - jag måste skjuta Arizona visar (Tucson & Phoenix). Jag är mycket besviken, men det är tyvärr vad som måste hända. Jag kommer att boka om så fort jag kan. Det är verkligen viktigt för mig att komma ut där !!

Biljettbidragen finns på inköpsstället.

- Margaret

6 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. showen är inställd, så hur gör jag att mina biljetter är bra för när det finns schema på nytt?

  2. TACK. Hör av dig när Phoenix och Tucson konserter omplaneras och där jag kan skaffa biljetter.

    - Steve, en desperat fläkt i Baja Arizona

  3. Jag köpte biljetter i juli och räknade ner dagarna tills jag såg dig 3 december - Jag kan inte vänta med att börja räkna dagarna igen tills din omlagda show! Jag hoppas bara att jag kan få min främre raden biljett igen - det skulle vara så häftigt att se dig särskilt sitter på första raden !!!

  4. :( mycket sorgligt. det är min födelsedag idag och jag så ser fram emot showen. Jag kommer säkerligen att vara där när du kom, men det var perfekt, precis på min födelsedag.

  5. Alright jävel min vän och jag har väntat i fyra månader för att gå till showen nu är vi fast i centrala Phoenix i karaokebar. Tack. få din jävla röv till Phx. Xxxx

  6. ha ha ha omg man detta var en bra kommentar. Detta är ett svar till den person som lämnade den sista kommentar om margaret cho avbryter sin show i phoenix & tucson. du vet vad denise jag är inte från phoenix eller tucson jag är från New York och jag måste säga någon som upphäver det scheldule i sista minuten och inte låta någon som vet något är full av skit. Nu idag är margaret cho födelsedag
    Hon är 45 år gammal nu. och jag betcha på hennes facebook eller twitter hon proberly bett om ursäkt men jag nöjd du att hon kommer att säga när hon kommer på nytt scheldule hennes apperence i Phoenix. tjej om jag var du skulle jag förbanna henne personligen på karaokebar där ute och tala om för henne direkt till hennes ansikte "motherfucker jag och min vän har väntat fyra månader kvar till showen för att se ditt jävla arsle och du är gå avboka din show. Vad tänkte du på? "det är vad jag skulle säga till henne. och för posten jag tror inte margaret cho bryr sig om sina fans längre. ända sedan hon varit tyst i dessa dagar ingen i media inte prata om henne eftersom hennes kortlivad 90 show avbröts "all american girl" hon tror att hon kan komma undan med vad som helst, men stodding hennes fans upp. hon är fel för att göra det och hon har mycket explaing att göra. så mitt råd är att om hon någonsin kommer till phoenix bör du ge henne en bit av hennes sinne. Jag menar på ett trevligt sätt. och om det hela tänka på vad jag sa tidigare om "om jag var du" jag bara skämtade, men allvarlig vara trevligt. ok väl som sagt idag är hennes födelsedag så jag är på väg att gå på hennes Facebook och Twitter-konto och se om hon fått någon förfrågan födelsedag. fred ut. (Oh yeah förresten, jag har en kusin som heter och hon är galen lol)

Lämna ett svar