Bud på min motorcykel !!

Jag donerade en av mina motorcyklar till Riksförbundet för att skydda barn och budgivning händer nu !!

Denna 2012 Suzuki LS650 Savage är auktioneras ut till förmån för Riksförbundet för att skydda barn , en nationell medlemsorganisation som utvecklar program som skyddar barn mot fysiska, sexuella och känslomässiga övergrepp. Deras senaste programmet, HERO Barn Rescue Corps, utbildar militära hjältar att utnyttja tekniken för att identifiera och rädda barn som utsatts för våldtäkt och exploatering. Läs mer om det här.

Det är en stjärnspäckad motorcykel

När komikern och skådespelerskan Margaret Cho bestämde hon behövde bli av med en av sina motorcyklar, hon gjorde det på det sätt som gav henne titeln "skyddshelgon Outsiders": hon skänkte den till Riksförbundet för att skydda barn.

Donationen var "förmedlade" av en annan komiker / skådespelare, Alison Arngrim , som förtjänat titeln "Prairie Bitch", men bara på grund av hennes enastående skådespeleri på "Lilla huset på prärien." Alison har varit styrelseledamot i riksförbundet För att skydda barn från början, och är känd som en frispråkig förespråkare för både skydd av barn och även hiv / aids och behandling.

Alison sade, "Hej, låt oss skriva på cykeln." Och så gjorde hon. Och sedan fick hennes vänner är inblandade.

Läs mer och bud HÄR!

Safari

Lämna ett svar