Boston

Jag respekterar djupt löpare. Jag kan inte gå mer än säga 10 fot utan helt lind mig själv, hosta och sputtering, röd i ansiktet och svettningar, häpnadsväckande för min egen imaginära mållinjen.

Det måste vara otroligt att faktiskt fylla i ett maratonlopp. För att utmana din kropp att gå så långt, som Pheidippides, kör på, vad som kan kännas som ditt sista andetag, och för ett par i dag, fruktansvärt var. Jag kan aldrig göra det, men jag kommer alltid att beundra och avundas den otroliga anda som krävs för att göra en sådan sak.

Jag vaknade i morse i Melbourne till de tragiska händelserna i Boston, och jag insjuknade och chockad och berörd, men också rörd av alla vackra Bostonians banding tillsammans för att hjälpa hus och komfort de behövande. Det är anmärkningsvärt hur människan, normalt stängd upp åt oss själva i våra egna privata solsystem av behov och girighet, kommer plötsligt öppna upp hem, bäddsoffa och kök när terrorn dominerar.

Jag ser min gamle vän Patton Oswalt ord över internet, och jag minns när han bodde ett kvarter från mig, och jag kunde gå, inte springa över för droger eller kaffe när som helst, och här ger han tröst igen, från hela vägen över havet.

All min kärlek till Boston, till löparna, de skådare, fansen på läktarna, och för oss alla här i världen, försöker att förstå.

2 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Jag erbjöd sig att dela ut vatten nära mitt ruckel i den glamorösa "industritriangeln" området i Beverly Hills med vänner. Fick upp kl 4 för att ställa upp ur vattnet station och löparna kom igenom. Jag var chockad och stolta över på hur många människor som tackade oss för att vara där. Tackade oss! Jag kunde inte köra från centrala LA till Rexfprd Drive om jag blev jagad och vi var tackade av löparna ..

    Boston var en påminnelse om att det finns sorgliga, onda, vridna människor i världen. Efterdyningarna är en påminnelse om att även de kan orsaka smärta och sorg som för det mesta människor är bra och omtänksam.

    Så länge som vi kommer ihåg det, och försök att spegla den i vårt dagliga liv kommer vi att vara okej.

  2. var är du margaret? denna maraton sak - vem vet? Jag var camping i stor sur för att vara borta från den mest korkade produktion på planeten med hatiska kyrko idioter - absoluta dårar. hur som helst, jag åkte i en ambulans och EMT säger mig efter min vandring ut ur öknen. Ännu vet han var jag i New York den kyrkogata i tribeca för 9/11, men han spelade dum. så, 11 år senare - Ska jag tro denna berättelse om boston - när det verkar vissa människor inte kan dra huvudet ur sin röv och skär genom deras tragiska behov av att vara i DUMT filmer snarare än att skära igenom skitsnack?

    alltså, det här är en våldsam kultur och jag kommer soooooooooooo gärna lämna. så margaret - var är du? dessa tragedier är tragisk och hemsk .... men vad ska vi säga om ett barbari som matar detta?

    ha en härlig kväll! varje gång jag kommer till LA - Jag älskar det, men jag påminns på hur begränsade konstnärer finns i denna stad på grund av filmiska douchery.

Lämna ett svar