Downton

Åh min godhet jag älskar Downton Abbey. Detta är min - eh - ja, i brist på en bättre term, JAM. Varje form av historiskt drama som har korsetter och hattar och massor av Battenburg spetsar. Jag är inte så förtjust i de gamla romaner - Henry James gör mig alltid förlora min plats, jag vet inte någonting om Jane Austen, aldrig läst någonting av dem som inte går i skolan eller ingenstans - men satte några snygga skådespelare och fina engelska land hus drama och jag är så in i den. Jag är över den.

Jag har alltid velat vara i en av dessa produktioner, som någon av de Merchant Ivory filmer eller något med Hugh Grant i en ascot, men det finns ingen plats i det för en skådespelare som jag.

Do not get me fel, jag är en bra skådespelerska - nominerad till en Emmy för att spela en MAN ännu. Jag är verkligen mycket mycket bra. Mitt ansikte är magi. Jag försöker inte att klappa mig själv på ryggen. De flesta aktörer i färg är utmärkt - vi måste vara för att komma i fråga för något alls. Vi måste höja sig över förväntningarna om ras och övertyga alla vi tillhör.

Naturligtvis saker har förändrats sedan jag började arbeta inom underhållning nästan (gulp) för 30 år sedan, men ibland när jag stöter på något jag tycker om - som downton - Jag plågsamt också komma ihåg att det finns några områden där jag aldrig kommer att stå en chans - oavsett hur bra jag är, oavsett vad som händer. Min ras diskvalificerar mig från att ens försöka. Jag tror inte automatiskt anta Jag tillhör allt - inte alla hör överallt - men jag älskar dessa historiska utställningar så mycket - och ändå vet jag - jag kan inte ens föreställa mig att vara en del av den.

Om de inte gör en serie båge om opiumhandeln! Åh snälla låt det hända.

och för protokollet - om du tittar på - Jim Kort och jag är både närvarande rasande vid earlen av Grantham. Jim säger att han inte få tillbaka i sovrummet - inte alls! Jag instämmer helhjärtat!

1 kommentar.

  1. Du skulle bli stor i en Steampunk alternativ-historia scifi-film, ungefär som Sky Captain & World of Tomorrow men viktorianska / Edwardian eran.

    Så, korsetter och spets, men de är Östra blommig silke, rakish art deco hattar med svarta fjädrar, och du är en självständig aktör internationellt med linjer som Angelina Jolies "Släpp amfibiska skvadronen." Någon superb och båge, inblandad i en del intriger, inte skulle behöva vara militär.

Lämna ett svar