Downton

Åh herregud jag älskar Downton Abbey. Detta är min - eh - ja, i brist på en bättre term, JAM. Varje form av historiska drama som har korsetter och hattar och massor av Battenburg spetsar. Jag är inte så förtjust i de gamla romanerna - Henry James får mig alltid att förlora min plats, jag vet inte något om Jane Austen, aldrig läst någonting av dem som inte är i skolan eller ingenstans - men satte några snygga skådespelare och fin engelsk land hus drama och jag är så in i den. Jag är över den.

Jag har alltid velat vara i en av dessa produktioner, som någon av de Merchant Ivory film eller något med Hugh Grant i en ascot, men det finns ingen plats i det för en skådespelare som jag.

Inte få mig fel, jag är en fin skådespelerska - nominerad till en Emmy för att spela en MAN ännu. Jag är verkligen mycket mycket bra. Mitt ansikte är magi. Jag försöker inte att klappa mig själv på ryggen. De flesta aktörer i färg är utmärkt - vi måste vara för att komma ifråga för något alls. Vi måste höja sig över förväntningarna om ras och övertyga alla vi tillhör.

Naturligtvis saker har förändrats sedan jag började arbeta på underhållning nästan (gulp) för 30 år sedan, men ibland när jag stöter på något jag tycker om - som downton - Jag plågsamt också komma ihåg att det finns några områden där jag aldrig har en chans - oavsett hur bra jag är, oavsett vad som händer. Min ras diskvalificerar mig från att ens försöka. Jag tror inte automatiskt anta att jag tillhör överallt - inte alla hör hemma överallt - men jag älskar dessa historiska utställningar så mycket - och ändå vet jag - jag kan inte ens föreställa mig att vara en del av den.

Om de inte gör en serie båge om opiumhandeln! Åh snälla låt det hända.

och för protokollet - om du tittar på - Jim Kort och jag är både närvarande rasande på earlen av Grantham. Jim säger att han inte få tillbaka i sovrummet - inte alls! Jag instämmer helhjärtat!

1 kommentar.

  1. Du skulle vara stor i en Steampunk alternativ-historia scifi-film, ungefär som Sky Captain & World of Tomorrow men viktorianska / Edwardian eran.

    Så, korsetter och spets, men de är Eastern blommig silke, rakish art deco hattar med svarta fjädrar, och du är en självständig aktör internationellt med linjer som Angelina Jolies "Släpp amfibiska skvadronen." Någon utmärkt och båge, deltar i en del intriger, inte skulle behöva vara militär.

Lämna ett svar