London

London, älskade stad där dag jag gör min rastlösa hem - det är en unik plats för säker. Det var en liten explosion av solen idag, bryta igenom de tjocka molnen, hoppas för den trötta och vitamin D berövade. Jag går snabbt igenom den ständigt våta och ångande gatorna i Soho, känsla varulv men ser mer turist.

Ingen ser dig i ansiktet här, eftersom vi är centimeter ifrån varandra, var och en försöker hålla våra egna, i kylan. Frysningen får i dina ben, och det kan vara en livstid. Du kan vara ensam här i en folkmassa. Om jag bodde här alltid, och ingen någonsin mötte min blick, kunde jag se mig själv dö ung.

Jag trodde att detta var den avgörande staden kalla axlar och ständig svarvning bort, allt genom mina ungdomliga besök, när jag bar en ryggsäck på en ram, innan du slår in för min fina Apsinal handväska när jag nått 40.

Detta var innan jag visste hur att plocka låsen i denna mystiska plats. Om du tittar i ögonen först, om du riskerar den minsta bit av ditt hjärta, om du frågar efter vägen eller för en stunds någons tid, Londonbo kommer omedelbart komma till din hjälp. Frosten smälter i ett, men ett ögonblick, deras hjärtan lysa på dig som den varma skenet av en handdukstork. Deras hjälp svar späckat med "kärlek" och "darling" och "tallriks". Om du är vilse, kommer Londoner guida dig till närmaste tunnelbanestation och hitta rätt tåg. Dina drycker kommer att köpas, din rock och hatt hängde upp vid dörren, din utländska sorg upplyst av humanisera touch av förståelse.

The Londoner lyser du upp och inte ringa upp dig och jag aldrig förstod det förrän nu när jag är nästan gammal: den djupa bestående sanningen är att de kallaste platserna är faktiskt, i hemlighet, tyst, den varmaste.

Jag älskar London.

7 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Hallå där, vridet romantiskt.
  Amsterdam kommer att vara bra för dig också. Kommer att ta potten.

  X
  - Lilla förföljare på 27th.

 2. älskade din show igår kväll, men fortfarande återhämta sig från den mentala bilden av din Spanx incident
  glad att du upptäckte vägen till hjärtat av Londonbo :-)
  kommer tillbaka snart
  x

 3. Bra ställe. Jag tillbringar varje jul i East Sheen. Ta härliga promenader i Richmond Park och rida bussar och tunnelbanan.

 4. Bra att veta om London! Det är närmare till toppen av mitt besök lista efter alla de många underbara och intressanta hemligheter du har delat (re: maten, "nyckeln till låset", etc.)

  Njut av din resa! Mycket kärlek som alltid från Ohio! :)

 5. Gör mig vill besöka London! Även om jag aldrig har varit, har jag känt engelsmän och kvinnor, och de verkar ganska kallt i början, mycket artigt och korrekt, men när de vet att de är mycket varma och hjälpsamma, som du beskrev. Jag tycker att det är kulturellt. De tycker att det är "dålig form" att offentligt dina känslor, och ögonkontakt är lite för intimt. Jag tenderar att vara för ärlig och öppen för vad de anser vara en ordentlig offentlig uppträdande, men eftersom jag inte är engelska de förlåta mig. Du kunde inte hitta en mer hängiven och hjälpsam vän än engelska. Bra inlägg!

Lämna ett svar