Lycklig

Har du någonsin verkligen tycker om de tider när du är glad? Jag gör det inte. Lycka för mig är bara en obemärkt sinnestillstånd, till något vi driva igenom få ensam och eländig, eller extatisk. Lycklig är bara typ av normalt för mig, så jag vet inte ens hälsar det med ett leende. Det är något jag tar för givet som soluppgången. Det är ljuset, jag är glad - dessa saker inte registrera.

Jag gissar att detta är dåligt eftersom när jag är olycklig, då jag efter mitt sinne och hjärta för minnen och bevis för tidigare lycka, och jag kan inte hitta det. Jag har inte spara någonting eftersom jag inte bryr.

Tja idag är jag glad. Och jag gjorde tvätt, så alla runt omkring mig är lycklig.

Hitta andra inlägg om Blog .

12 Kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Älska tvätt bit-beröm för rena kläder ;) Allvarligt tho, detta händer mig hela tiden. Ibland känns det som jag har bara dåligt minne. Eller kanske jag har en kort uppmärksamhet span. Eller kanske allt som är för att jag röker hella ogräs. Sorrynotsorry.

 2. Jag skulle vara riktigt nöjd om jag kunde träffa dig personligen och vi blev vänner. Jag skulle säkert komma ihåg att för evigt.

 3. Jag tycker det är bara bra ... bättre att olycka vara en villfarelse än ett naturligt tillstånd av att vara. Om din förnöjsamhet är så naturligt att du kan inte riktigt kalla den, jag tror det är ett bra sätt att vara.

 4. Folk slösa tid och ansträngning att vara olycklig. Det är så mycket roligare och lättare att vara lycklig. Om bara hela världen kunde vara mer som Margaret Cho!

 5. Bra blogginlägg om lycka! Jag tycker att det är bra att du inte slutar att räkna ut om du är särskilt nöjd på en viss dag. Det låter som du har lärt sig att göra det som många av oss önskar att vi kunde göra-leva i nuet, och inte bo i landet av negativitet. Jag pratar med så många människor varje dag som verkar ha en så svårt att hitta något positivt om sina liv. Mycket tråkigt. Livet är för kort.

  PS Jag älskar foto av dig med din mamma och pappa! Vilken bra bild. Dina föräldrar ser väldigt stolt över dig.

 6. "Livet är en uppföljare av" bit "delar" Om du kommer till "Big Island-of Ha.60 + gäst räknar" vi ", är X-Old-Skådespelare? Bob n Ran Artist, mer? Vi visar dig ska, runt gifta för 37yrs älskar bob

 7. Mycket glad för din lycka, och dubbel yay @ få Tvättservice gjort, vilket är mycket svårt under olyckliga tider.

  Sak om livet är att den har alltid yay och ick, men ick känns så dåligt och skadar känsliga Anden så mycket att det är lätt att glömma den naturliga lyckliga innan det. Här är att minnas Gärna smidigare segla oss genom de Olyckliga vågorna.

 8. Kom till öknen igen! Har jag saknar dig kommer ut hit för den nya turnén? :( Om inte, kommer jag att vara där! Älskade Vacker, stor kväll minnas. Kärlek och kramar, brian kortmeyer

 9. Kära Margaret, tack för en bra show i Dilmington går kväll. Och ännu större tack för att ha modet och kvickhet att tala upp och ut mot orättvisor och tabun som rör HBT, kvinnor och etniska minoriteter. Du hjälper göra den här världen en lite drägligare plats. :)

  Beundran och tacksamhet från Philly,
  Megan S.

Lämna ett svar