Fötter Treat

Jag kan inte längre förneka att jag har torra fötter och nu jag tar saken i egna händer (fötter) och jag bröt ner och beställde en Ped Egg och några fot fuktighetskräm i en konstig push-up stick. Det är ungefär som en yoghurt driva upp eller en deodorant, varken som jag har erfarenhet av. Jag har aldrig ätit yoghurt som skjuts i stället spooned och jag har aldrig lagt något under armarna (även om alla önskar jag skulle).

Min nya fot regimen kom med posten tillsammans och jag hade svårt att öppna ped ägget först. Jag trodde att jag skulle knäcka den och skilja den som en riktig ägg, men slutligen gav till min obevekliga grepp och öppnade. Jag riven min torra foten och var upprörda / förvånad över att finna att kammaren hade de torra hudflagor precis som parmesanost och den här enheten skulle förmodligen göra riktigt bra i mitt kök, även om det är nog klokt att köpa en annan för den användningen.

Jag tog sedan en Stridex pad, redan i min skönhet arsenal, och blöta ner mina torra, skallösa fötter med den sura lösningen. Ovanpå den Stridex jag rullade på ett skikt av foten fuktkräm, på praktiskt pinne. Käppen är viktigt för att jag gav mig själv en pedikyr för inte så länge sedan, och den kontinuerliga böjning gav mig en fruktansvärd hals magen att jag var tvungen att få en kiropraktisk justering för. Det var på väg ner dessa 2-3 inches för att nå mina fötter som gjorde den största skillnaden. Om jag hade foten fuktighetskräm på en pinne, då skulle jag inte behövt ha mina revben knäckt.

Jag har lagt en strumpa (smutsig, men naturligtvis) på toppen av det hela och nu är mina fötter är typ av snål, typ av mentol, riktigt våt känsla. Jag vet inte om detta kommer att fungera. Jag hoppas det.

Hitta andra inlägg om blogg .

5 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. De är snåla eftersom du rakat av levande hud tillsammans med den döda huden. Och torka som rått levande huden med en spritsudd, även om ren, förmodligen bränna skiten ur foten. Bara köpa ett svenskt Clover fotfil och använda den i duschen varje dag innan du får ut ur duschen (eller bad). Och fuktkräm två gånger om dagen! Ok, jag ska sluta berätta vad du ska göra. Ha en bra dag! :)

  2. Jag tror att pedi ägget är lite för hårda för fötterna. Det är verkligen aggressiv och du kommer att sluta att ta bort friska, levande vävnad.

    Istället efter din kvälls dusch eller bad, prova en naturlig pimpsten eller liknande produkt för att avlägsna döda, fjällande, hård hud, men ingenting med ett blad eller metallkant! Den följer upp med en liberal tillämpning av påse balsam ( http://www.bagbalm.ca/bagbalm.ca/english/index.asp ) och strumpor över natten.

    Gör detta för fyra eller fem dagar i rad och du kommer att se en enorm förbättring. Sedan kan du trappa ned användningen - Jag gör det ca. en gång i veckan och det fungerar fantastiskt!

  3. Prova en fuktighetskräm med AHA i det - AmLactyn eller något liknande. Du kan köpa dem på apoteket. Fungerar som en charm!

Lämna ett svar