Sex tips

Mitt råd till unga kvinnor om sex - och det är en intressant sak. Jag har haft en hel del sex i mitt liv, men inte en massa människor frågar mig sexråd. Kanske dess eftersom jag klagar en massa om det och ingen gillar en pipig hjulet även om det får fettet. Jag vet inte. Jag har det mindre på sistone, mer på grund av att nivån på min önskan har gått vägen ned. Det kan åldras, eller en hälsofråga, eller en slags avstängning av belysning i vissa rum som inte vänja mycket för att spara energi. Jag är grön om den.

Det kan bero på att jag har haft en hel del sexuella erfarenheter som jag inte ville. Nu låter som våldtäkt och det är inte precis, eftersom det har hänt också, och jag vet hur det känns. Jag har inte någon skam kring det, eller blir antastad, eftersom jag hade något att säga i den och ingenting att göra med det. Jag råkade bara vara fysiskt mindre och det är inte mitt fel, så jag vägrar att låta det dåliga grejer hänga runt och röra mig. hur mycket det har tagit ifrån mig, jag har ingen aning - jag vägrar att titta på det, så det finns inte. Terapi har inte hjälpt mig runt det, men jag också bara inte bryr sig. Inte bry sig har hjälpt mer, ärligt talat. Inte bry sig är som ett balsam för alla sår och lidande. Inte bry regler. Att kunna säga "jag bryr mig inte", är som att säga "jag älskar dig" till dig själv. Det är som yttersta makten, och du behöver inte ens bry sig. Toppen. Vi kan inte kontrollera vad som händer med oss, men vi kan styra hur mycket vi bryr oss. Det är det bästa. Jag hoppas att du anser att, oavsett vad du går igenom, och om du är en ung kvinna, du går igenom något. Jag är en gammal kvinna och jag fortfarande går igenom den. Jag skickar min kärlek till er och hoppas att jag kan hjälpa några.

Men det kön jag talar om att ha, är den typ jag ville inte, sex jag inledde med folk jag inte lockade till så att jag kunde få klar fortare, eller så jag inte behövde förklara whytowherefor jag inte in i den eller i dem, eller jag älskade dem så mycket, men kemin var inte där, och jag tyckte synd om dem och så jag skulle lämna min kropp tillfälligt för dem att göra vad de ville, som "ta vad du vill, Jag kommer där borta "och sedan återvända i slutet för gos och den trevliga värmen att sova i en säng med en annan person.

Jag hade för mycket sex för att njuta av andra människor. Jag satte mig själv sist i raden buffet av lust. Jag bara låta det hända. Jag gjorde det för att jag trodde att jag var ful, och om jag inte tog den chansen just då att bli älskad, skulle det inte hända igen. Det är tråkigt för mig nu, för jag var en sådan vacker ung flicka, som du är nu, och jag uppskattade aldrig att skönhet när det var där och såg tillbaka på mig. Det är ok men. Jag ser fortfarande bra.

Jag fejkade orgasmer hela tiden, till den punkt där jag lärde mig aldrig hur man har dem på rätt sätt, och det blev en konstig stor sak och jag minns även när jag hade nästan en och jag var riktigt ung, men något stoppade mig och jag kände rädd och självmedvetna och i stället för riktigt fokusera och gå vidare och ha en, jag bara fejkade en och sedan hålls gör det. Det är svårt att gå tillbaka och rätta till det. Jag försök inte med det längre. Jag har aldrig fejka det, och jag är säker på att människor ibland skulle önska att jag gjorde, men jag bryr mig inte.

Vibratorer är fantastiska uppfinningar, och de bör användas mer. Håll den inkopplad eller laddade eller färska med batterier. Det är allt olika slag, nya sorter, gamla sorter. Jag tror vibratorer är bäst. Vissa behöver dem inte, men varför inte? vem bryr sig vem som behöver vad förutom vad du behöver? Det är allt som betyder något. Vad du behöver är allt som räknas.

Minns alltid att sex är för dig först och sedan den andra personen genom ombud, men faktiskt det lönar sig bättre för den andra personen, om det är för dig först. Sex är märkligt på det sättet. Ju fler vi är på det, desto mer vi vinna den. Det finns inget "jag" i laget, men det finns ett "mig". Jag vill bara sätta slagord i huvudet så det är lätt att hålla det i åtanke när du gör saker.

Sex kan vara otroligt bra - om du är påslagna, och brutto och fruktansvärt om du inte är, så lita på det som är spännande för dig. Det är din biljett att rida, på allvar.

Hitta andra inlägg om blogg och taggat .

20 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Great post !!!! Sex är ett sådant tabu i detta land, som egentligen är en skam. Sex kan inte vara säkra, eller roligt om du inte är utbildad - och om du är rädd. Alltför många människor kommer inte ens öppna upp för sin partner om sex, och är rädda för att använda en leksak för att lära sig att njutning själva. Det är inte skamligt, det är normalt och hälsosamt !!!

  Tack Margaret, älskar dig !!!

 2. Sex är något som jag har hittat hårt dificult att definiera för mig själv, men jag har sagt "nej" mer än "ja" och för det, jag har ett block för att arbeta igenom med min älskare.

  Men frasen "jag bryr mig inte" för mig, är som att säga "jag hatar ..." För Hate kan bara existera i motsats till kärlek. Hate är rädslan för kärlek. Och anger "Jag bryr mig inte", innebär att vi har funderat på att ta hand om det. För mig är denna fras förnekelse, men vi har alla fått våra kryckor. Så vad får dig genom ... Bara måste vara sann och belysa mörkret.

 3. Jag har nyligen lärt sig om "I don` t care ". It `s underbara & fungerar för alla tillfällen. Lol

 4. Hej Margareta, jag fick diagnosen HPV och det har verkligen förstört mitt självförtroende. Jag har övertygat mig själv att jag aldrig kommer att ha sex igen. Innan detta hade jag en mycket aktiv, rolig och rikt sexliv, vilket jag verkligen saknar. Jag har slutat dating och hämmat alla mina sexuella försäljningsställen. Jag inte längre känner människa. Vet du någon som haft att göra med det här? Har du några råd?

 5. Jag är en hetero kille, men mycket av detta har tillämpats på mig också. Att ha sex med någon jag inte riktigt attraherad på grund av lågt förtroende. Även fejkade orgasmer bara så att den andra personen är uppfyllt.

  Jag vet inte om mina erfarenheter är atypiska för en manlig.

 6. Jag är 32 år gammal, en lesbisk en duktig doktor, och alla runt en "vuxen kvinna". Och ändå detta inlägg för "unga flickor" har definierat något för mig att jag var för blyg för att någonsin försöka komma med ord för.

  Margaret Cho du är en sådan underbar lysande snuskig mouthed kvinna.

  Och A. Nonnymouse, jag vet för ett faktum att du inte är ensam i detta som en heterosexuell eller homosexuell man. Det låter hemskt att bära denna känsla Margaret Cho talade om sig själv, än mindre tillsammans med det att du känner dig "atypiska". Så försök att undvika såväl :-)

 7. Varit där så många gånger jag inte kan räkna. När jag var ung, när jag gjorde samma sak där jag skulle bara i princip låta någon göra vad de ville mig och jag skulle gå mentalt bort (det var som att hålla näsan samtidigt som man gör ett skott av beskyddare så att du inte behöver smaka, men du får fortfarande av efterverkningarna.

  Jag krita det upp till ~ i en djup känsla ~ känsla som om min kropp faktiskt tillhörde män. Så att när jag var hos dem, det var som "här är det, det är din mening om vad som händer, ta vad du vill."

  Så glad att det är kvinnor som du, Margaret, som var där för att få verkliga med mig genom åren efter flera år av din röst, blev jag en mycket starkare kvinna som gjorde det arbete jag behövde göra på mig själv och med din inspiration, am en person som äger sin egen kropp i dag, på alla sätt. Älskar dig! Vi ses i Cleveland, OH den 10/5/12!

 8. Tack för att förklara "oönskat sex" du !!! Jag har aldrig kunnat riktigt förklara det för någon. Jag hade för mycket sex (och gripande, och är fondled) att jag verkligen inte in, inte heller jag särskilt vill. Jag hade en gång sex med någon bara så att han skulle gå hem. När jag har tänkt igenom det och försökte göra något vettigt ur vad fan jag höll på kom jag upp med bara detta: jag behövde röras. Från min preteens tills mina tidiga 20-talet jag kunde gå DAGAR utan fysisk kontakt alls. För de få stunder av verkligt fruktansvärd kön jag var rörd, fokuserat på och någon ville verkligen mig runt.
  En annan aspekt av min löjliga promiskuitet var att jag verkade vara en magnet för rovdjur från tidig ålder och killar som bara inte ta "nej" för ett svar, och genom tonåren hade jag kommit till slutsatsen att det var lättare att bara ge in från början. Det var lättare att bara göra det och låtsas att jag hade haft ett val i frågan, än att säga nej, och upptäcker att jag inte gjorde det. Det hade inget att göra med killen, och jag säger inte att de skulle ha alla har varit våldtäktsmän, förlorade jag bara möjligheten att få ordet "NEJ" ut.
  Men den här berättelsen har ett lyckligt slut (på denna punkt i alla fall) och det skulle träffa min man i min mitten av 20-talet. En man som inte försökte få mig ur mina byxor i timmen efter att vi träffades? En man som sade: "Jag tror inte att jag är redo för det här ...". Första gången saker började att värma upp? Jag var inte redo heller, men det hade aldrig ansetts tidigare.
  Med den här mannen har jag upptäckt min tur-ons, det jag gillar, och orgasmer. Det tog tio år att komma till den punkt jag är på nu, som är ständigt kåt. En bra partner som är beredda och villiga att ta sig tid att försöka un-göra de skador som alltför casual sex, kan vara ett balsam för att läka kropp och själ och få pirra tillbaka i byxorna

 9. Margaret-

  Tack för det här inlägget. Jag är inte bara en stor anhängare av din karriär, men jag älskar fan din öppenhet och ärlighet, särskilt när det gäller de frågor som behandlar kvinnor. Kvinnor behöver ikoner och förebilder som är verkliga och som inte är rädda för att använda sin röst och dela sina erfarenheter. You rock i grunden och det gör din vackert tatuerade kropp ;)

  Själv är jag strävar efter att vara mer orädd och öppen, och inte så länge sedan upplevde jag en sexuell uppvaknande. Sedan dess har det öppnat upp mig på sätt och i riktningar jag aldrig trodde att jag skulle gå. Det har gett mig löjlig förtroende för min skådespelarkarriär, och jag har bara precis börjat identifiera aptiten att jag har för livet, kärlek och sex.

  Kvinnor ska kunna prata om det här inte bara med varandra utan att män också. Vi är som en outnyttjad resurs i arbetslivet och i sovrummet! Fortsätt att vara dig och doin vad du gör.

  Kärlek,
  Cristina

 10. Oh my! Tack för djupdykning i ämnet. Du är mycket roligare än Dr Ruth lol!

  Stor kram från Utah!
  Walmartah i Utah Cyber ​​Sluts.org alltid samla in pengar till välgörenhetsorganisationer i behov av det senaste decenniet!

 11. Jag har hittat du roligt under ganska lång tid, och mycket attraktivt lika länge. Nu när jag har läst några av dina underbara skrivande, jag hittar dig ännu mer attraktiva. Jag hade ingen aning om att du var här cool! Om bara jag hade vänner som du!

 12. Detta kan vara den bästa sex råd jag någonsin har läst.

  "Vi kan inte kontrollera vad som händer med oss, men vi kan styra hur mycket vi bryr oss." YES.

  "Tänk alltid att sex är för dig först och sedan den andra personen genom ombud, men faktiskt det lönar sig bättre för den andra personen, om det är för dig först." Jag hade aldrig tänkt på det i dessa termer innan, men det gör så mycket känsla. Jag vill gå ha sex för mig först JUST NU.

 13. Hej Margareta,
  Jag ville bara säga tack för att skriva här. Tack för att vara ärlig, rolig och inspirerande.

  Kärlek från Michigan

 14. Jag blev sexuellt utnyttjad som barn. Tack för denna. Verkligen. Du är lysande och lägga den i ett nytt ljus för mig.

  Så mycket kärlek,

  Från Kanada

 15. Hej! Jag har inte kommenterat ett av dina inlägg i åldrar !! Jag älskar det du skrev, för det är kompromisslös ärlighet. Det gör mig också ledsen, eftersom sex är så ofta brutal, oönskat och grov och ful, som ni sa. Jag gav i princip upp på grund av kön, eftersom jag trodde att jag var ointressant för kvinnor. Jag ansåg även (mycket kort) som har sex med män i stället, kanske de vill att jag bättre. Jag är glad att jag inte fullfölja det. Jag gillar kvinnor när det kommer till sex. Under de senaste två veckorna har jag blivit involverad i något som kallas One Taste. Jag vet inte om du har hört talas om det. Det handlar om Orgasmic meditation. Det utbildar män och kvinnor för att få kvinnor att orgasm som en strukturerad meditation. Det är i grunden en form av tantra. Jag har inte gjort det ännu, men kommer att ha möjlighet ganska snart. Jag hoppas att detta inte är en sekt. Jag har haft erfarenhet av kulter i det förflutna, och jag vet hur man hanterar dem. Men det verkar legit för mig hittills. Jag påstår inte att du prova det här, men jag vet att för mig, jag behöver något som kommer att tvinga mig att konfrontera mina "frågor" om att ha sex med kvinnor, så jag kan ha vad hon och jag båda vill. Jag tycker att denna praxis är inriktad på kvinnor, grundades av en kvinna, och till skillnad från alla andra könet, män är till för att tjäna kvinnan. Jag kan låta dig veta hur det går, om du vill. Hur som helst, jag är glad att vara tillbaka kommentera din blogg. Det är uppfriskande, efter att ha hört om hur bra sex kan vara, en ärlig bedömning från någon jag respekterar. Tack, Margaret !!

 16. Du är fantastisk Ms Cho. Du är så öppen och ärlig och uppskattar dig och respekterar dig. Det är alltid inspirerande att höra vad du säger att du talar alltid ditt sinne och oroa dig inte vad folk säger.

Lämna ett svar