Going Down

Jag gick ner på min cykel, ganska dåligt, och jag är oskadd, men det var så skrämmande. Jag har inte stött på någon. Tyvärr för mig (men som tur är för alla andra) var det bara mellan mig och trottoaren och kullen. Hjulen fick lite av ett argument, mina händer har glömt hur man gör. Jag gjorde en halv wheelie kommer uppförsbacke och hela Gail, min Abigail, min 1966 Honda dröm, vintage och tungt med en full mage gas lämnade mig bakom, halvt vänt upp i luften och landade på mitt ben och arm. Jag flyttade undan tillräckligt snabbt för att fånga de flesta av effekten på min nya ikon federal 1000 jackans ce godkänd armbåge rustning och min tunga Harley-Davidson stövlar. Min Harley stövlar höll mitt ben från att gå av på mitten, på riktigt! Tack Harley för mitt ben. Och tack Ikon för min armbåge.

Jag har inga blåmärken alls förutom mina blåmärken stolthet och även om det finns en hel del smärta, verkar det inte vara permanenta skador. Jag hade tänkt att åka till akuten men då inga ben verkar peta igenom min hud, så jag kommer att avstå från det för nu. Jag gillar inte doktorn, och så även om jag skulle vara död just nu, jag bara kommer att hemsöka mitt hus och stannar vid detta.

Det har varit tre dagar och cykeln är fortfarande parkerad på en super obekväm vinkel på min gata. Min olycka hände i min uppfart efter en mycket lång och tillfredsställande rida genom staden. Jag kände mig så säker från att rida på de livliga gatorna, signalering med armarna eftersom jag har inga blinkers på denna flicka, som lutar in i varv - till och med bli stoppad av polisen, inte för att få biljetter, men bara så att de kunde få tala med den heta tjejen i den ljusa röda skinnjacka och glödande vita vintage cykel som visade sig vara en "verklig filmstjärna" (deras ord, inte mina) som jag kunde ta kullen på min gata från den motsatta, brantare slut. Det var när jag fick kaxig att jag fick dum.

Oavsett hur framgångsrik och glad din tur är, betyder det inte att det kommer att förbli. Även när du är nästan hemma, kan du kraschar, som jag gjorde. Brevbäraren var att leverera post till mitt hus just i det ögonblicket och var där för att hjälpa mig ut från under cykeln där jag nålas. Jag tänker inte säga "instängd" eftersom det låter verkligen för dramatisk. Pinnat. Jag blev nålas. Jag var inte riktigt säker på hur man får ut från under en fortfarande rytande motorcykel och så bara låg där tills brevbäraren föreslog försiktigt att jag dödar motorn, vilket jag gjorde, som släppte mig halvvägs, och så jag ska inte säga att jag blev "instängd '.

Bär ditt redskap och verklig kvalitet redskap om du kan. Allvarligt. Skyddsvästar är inte bara för bankörning. Var uppmärksam, alltid, även om du är på uppfarten. Gå till läkaren. Jag tänker inte, men gör som jag säger och inte som jag gör. Verkligen, jag är bara bra. Behåll den blanka sidan uppåt. Håll dig.

11 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Grattis på att vara säker! Sheesh .... Du har tur att ha en riktigt läskig sak som att utan mycket stora skador så det förmodligen kommer att ta flera år innan du låter din vakt igen.

 2. Jag är så glad att ni förespråkar att bära redskap och stress cykel säkerhet så mycket. Jag har ridit med min pappa sedan jag var en liten flicka och vi var aldrig tillåtas att glida om inte vi hade på ordentliga skor, byxor och en jacka - även om det var varmt ute. Bättre att instegsskydd upp kläder än att skrapa dina armar och ben till bitar.

  Jag är glad att du är okej!

 3. Åh det suger ... Jag började rida ungefär ett år sedan, och jag tog för min cykel ner - jag, en kulle, en kurva, och en stoppskylt .... även efter en härlig teknisk ride (gruvan i East Bay Hills) ... så skrämmande och så tacksam för mina mycket bepansrade läppstift rosa läder .... rida på syster ... och lycka till med att hålla gummisidan nedåt .... Jag är tillbaka på min cykel och älska det dyrt - nu mycket, mycket mer försiktiga och på utkik efter de "små stunder" som leder till stora utsläpp ...

 4. Jag är glad att du är okej. Om du hade blivit allvarligt skadade som skulle hålla mig skratta på Twittter. Minns någon motorcykel missöde som en ryttare kan gå ifrån är bra. När du läka komma tillbaka ut och återfå förtroendet.

 5. Jag var bara bara titta på dig på Craig Ferguson (på You Tube) igår talade han om "olyckan" Jag är glad att du är ok
  Hälsningar
  Phil

 6. Kul att höra att du är bra.
  Och jag är också glad att höra att du förespråkar användning av redskap, som alla ryttare bör vara klädd, oavsett ridvana.
  På San Diego Harley-Davidson, vi är mycket strikta om användning av redskap, kan abd olyckor hända när som helst.

 7. Åh Margaret, jag är så glad att du är okej. Oroa dig inte, det var kanske bara en varning vara försiktig i ytterligare resor. <3

 8. Inte kaxig, bara fångas ut. Att ha en Max är en del av ridning, titta på hur bra din observation och balans får de närmaste gånger du rider!

 9. Jesus Kristus, Margaret! Gör aldrig om det igen! Du är oövervinnerlig - din kropp är inte. x

 10. Ok ... så jag köpte en Kawasaki Ninja 650 förra månaden för att jag ville ha något mindre och lättare än min Victory Hammer 1600. Jag har fortfarande både och använda dem för olika tider och orsaker. På min tredje gången ut med Ninja, gick jag till Starbucks för att träffa en vän. Den parkeringsplats var på en liten uppförsbacke vinkel och jag parkerade. Vi beslutade att lämna för att gå titta på en plats som hon ville hyra och jag skulle följa henne. Hon tog av som en fladdermus ut ur helvetet och när jag rullade ut från parkeringsplatsen försöker hänga med henne ... jag helt dumpade det nära ny cykel. Inte bara var mitt ego blåmärken, men så var resten av mig. En beskyddare av Starbucks fick hjälpa mig upp och jag var super skakade upp. När jag stod där och försökte ta mig samman, en man i en bil pep hans horn på mig och skrek åt mig att flytta .... som jag blockera parkeringsplats jag bara föll över i! Jag visste inte om man ska skratta eller gråta! Jag knuffade cykeln till en säker plats och samlade mitt förstånd. Min vän kom starkt tillbaka runt och frågade om jag var ok. Jag var bra och fick tillbaka den omedelbart. Tappa inte modet ... Jag har ridit ett tag, och det händer att de bästa av oss. Hoppa tillbaka på när du är redo ... och jag är här uppe i Northbay om du vill ha någon att åka med ... Cheers ... Dona från Organicann ....

 11. Jag har till och med läst hela inlägget - ännu - men jag är glad att du är bra som du har uppenbarligen skrivit andra anteckningar. det händer, tydligen. så glad att du är vid god hälsa. önskar LA hade varit annorlunda, men ändå älskar platsen.

Lämna ett svar