Asheville & Carrboro Datum omlagda

.

Eftersom jag blev NOMINERAD TILL EMMY Jag måste flytta några av mina datum för min mamma turné, så jag kan ta min riktiga mamma till prisutdelningen. Detta betyder att jag måste flytta Asheville och Carrboro till januari. Så ledsen för alla som planerar att se mig i september, men jag kommer att göra det upp till dig i januari. Jag har inte spelat North Carolina så mycket, och jag uppskattar verkligen chansen att komma tillbaka och ha kul med er alla. Ooh kanske mina vänner från Superchunk kommer till showen! Man kan bara hoppas!

HÄR ÄR DE NYA DATUM:

23 januari: Asheville - The Orange Peel

24 januari: Carrboro - Katten vaggar

Om du redan har biljetter som de kommer att hedras på de nya datumen. Om du behöver en återbetalning, kontakta biljettkassan där du köpte biljetterna.

Datum kommer att uppdateras på The Orange Peel & Katten vaggar webbplatser genom denna eftermiddag.

Lämna ett svar