GÄST BLOGG: Varför jag är en Fag Hag

Detta är en gäst blogg av Haydee Alonso .

Om du känner mig, då vet du att jag har stora bröst. Om du inte känner mig, så jag har något att säga dig ..... jag har stora bröst.

De började att gro någon gång i fjärde klass och med sjätte klass hade jag själv en uppsättning av 34C-talet. Om du behöver en referensram för vad 34C: s är exakt, bara att fråga någon platt överkropp kvinna och hon ska berätta att hon frågat Santa för dem under större delen av sitt liv.

Och jag var "förärat" med ett par i åldern elva.

Hurra för mig!

Med undantag för den del där ingen varnade mig för den uppmärksamhet man får gå runt med ett rack så.

En dag pojkarna skrattar åt dig, kallar dig namn, plockar du pågå Dodge boll laget och nästa de jagar dig runt skolgården försöker cop en känsla.

Idag tanken på skolmisshandlat mig är spännande. Då var jag förödmjukad. Alla sorters förödmjukad. Så beskedet faktiskt att jag gick under jorden. Inte under en säng eller i en garderob - men under de största kläderna jag kunde hitta.

Alla antar jag var knubbig, inte staplas och allt var bra. Att vara en formlös, könlöst, frump var bekväm och säker. Inte roligt, men bättre än att vara ett sexobjekt.

När TA-TA: s växte (ja, de fick större) så gjorde mina blindgångare. Vid sjutton, jag och min vagabond garderob längtade efter att gå vilse. Mot min mors önskan jag valde att göra uppror i stor skala och gå på college. (Ja, det stämmer jag har den enda mamman på planeten som ville hennes barn inte gå på college). Jag deltog i San Francisco State University, som du kanske har gissat är i San Francisco .... och du vet vad de har en hel del i SF? Viktoriansk arkitektur, kinesiska tvättstugor och GAY MÄN. Partier och massor av homosexuella män, så det var oundvikligt att jag träffar en eller två. Och jag gjorde det ...

Innan man kan säga: Bay Area Rapid Transit Jag blev shacked upp med ett par av dem. Min mor var inte alltför glad. Hon var övertygad om att jag skulle få AIDS från blotta närhet till homosexuella. Men jag var nöjd, men att hitta det svårare och svårare att dölja de "flickor" från mina rumskamrater.

Oundvikligen dagen kom då mina tillgångar blev uppenbart för pojkarna och till min fasa de insisterade jag visa dem. "GUUULRRL, de är fantastiska, måste du få dem ut offentligt"

Var stolt över mig själv? Vad ett nytt koncept.

Sakta men säkert de indoktrinerade mig in i världen av att framhäva det positiva. Min XXL t-tröjor omsattes för djupa, djupa v-hals, mina Minimera behåar bytte till de hårdast arbetande push-up bh i den västra hemisfären och min stora formlösa klänningar ersatts av sassy lågt skurna klänningar. Inom några månader åstadkommit de vad min mamma inte kunde eller inte skulle göra i 17 år: lära mig att vara en kvinna. Och för det, kommer jag att vara evigt tacksam.

Men det är inte bara tacksamhet som har hållit mig i "Iiv". När jag tog ett dopp i freaky deeky poolen insåg jag att det är mycket mer underhållande. Trots att de är en gammal beprövad fag hag är definitivt inte för de ödmjuka eller de svaga och det finns många tillfällen då jag ifrågasätter mina val och undrar hur livet skulle vara utan de ständiga doser av drama och alla irriterande Madonna danshits. Då ska jag umgås med några hetero-talet. Pojkarna pratar om fotboll, flickorna pratar om varandra och jag oundvikligen bli inbjuden till en baby shower ...... gäspning. Tillbaka till homo s jag går.

Ute på stan häromkvällen en beundrare fram till mig och sa "Du är omgiven av homosexuella män." Som jag svarade "De är inte bara homosexuella män heta grejer, de är min familj." Och det mina damer och herrar är varför jag är en fag hag, ....... en mycket stolt, BOOBYLICIOUS fag hag.

3 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. ps Jag har tillbringat mycket tid i hela staten, inklusive mycket i Los Angeles. men, när jag tänker på psykopater i mitt liv efter 1991 - jag brukade älska San Francisco som en annan plats än de senaste erfarenheterna. jämfört med los angeles - är det verkligen MÄN i SF? MÄN är säkert svårt att komma med dessa dagar med passiva / aggressiva idioter.

Lämna ett svar