Emmy Nominerings!

Åh det är så spännande! Jag blev nominerad till en Emmy och jag tror att jag är faktiskt högt från det. Det är det bästa, när du får högt från ditt livsverk, och jag brukar göra, men det är en extra speciell hög. Jag vaknade för att hitta min telefon piper med texter och e-post, vilket är mycket ovanligt. De var alla gratulationer från mina vänner John Roberts - nominerade för de fantastiska Bobs Burgers, Ben Feldman - nominerade för Mad Män och Tina Fey (!) - Även nominerad till den lysande 30 Rock.

Jag är tacksam för att veta sådana begåvade och vänliga människor, och jag är överväldigad av gott mod och vackra ord från folk över hela världen idag. Jag har aldrig riktigt gick att alltför många galor, och jag antar att det är när jag behöver ta en dusch och sätta lotion på mina fötter. Jag är inte en sådan girly typ. Jag är ungefär som en Marcie butch - du vet att tjejen som verkade vara peppar Pattys flickvän på jordnötter? Marcie var femme till patty, men inte riktigt femme till någon annan. Det är jag. Femme att välja några.

Jag försöker få ut av att bära smink och jag inte ens äger en hårborste, vilket är beklämmande att alla skönhets proffs som har att jobba med mig. Jag tror att jag har en enorm stil, som jag har kunnat klara sig på. Jag tänker på tatueringar som smycken och permanent makeup kombineras och så min estetiska dikteras av den tid jag har för mig själv, vilket är oftast inget.

Så nu börjar sökandet efter en signatur utseende - något att vinna! Emmy kräver riktig Hollywood glamour.

Kanske borde jag få en perm! Jag kommer att göra ett hem perm just nu så det är burrigt i september.

Jag är inte säker på att jag har varit så lycklig i mitt liv. Tack Tina Fey! Tack Emmys! Och tack Kim Jong Il ...

14 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Congrats gurl! U förtjänar det! Varit en fläkt år. Låt inte slynan Kathy Griffin vet. Hon kommer att rycka det rätt ur händerna, trots att hon redan har en; ett faktum som jag är säker på att hon har nämnt att du mer än en gång LOL

 2. Grattis! Det är så sött att Tina skickat dig goda önskningar ... vad sa hon? Dessutom är du den första kvinnan att bli nominerad till att spela en människa?

 3. Grattis Margaret, det är underbart att se dig belönas för dina talanger och det bidrag du gör i ditt hantverk! Jag håller med många av dina bloggar och på FB och enligt min åsikt Girrrl du jobbar jävligt hårt! och förtjänar att gå den röda mattan i stil och lap upp dessa medie hundar! Personligen tror jag att du behöver bära Ms Sassy ... kanske en 70-svart läder Jumpsuit, eller bara några fjädrar ... vad du bär - Visa dem Tatts och bär dem med stolthet! Du har förtjänat varje bit av dem!
  Love, Peace & Ström
  Robbie i Aust!

 4. grattis Margaret! För ett väl utfört arbete! Det är glädjande att se världen erkänna ditt arbete. Nu ska vi se vad du kan göra, vilka berg som du kan bestiga!

 5. Grattis gurrrrrrl! Du vet att det on.y sättet att klä sig för dessa tillfällen är fjäderfä, eller hur? Du har sagt det själv. Bara hitta några fantastiska fågel att vara din inspiration (du har gjort påfågel, har Björk gjort svan och Cher har gjort kalkon, kanske du skulle kunna vara en uggla den här gången, eller en hård korp eller något).

 6. Grattis, Margaret! Jag har varit ett fan av ditt arbete i flera år och jag älskar din feministiska anda. Vänligen inkludera Australien på din nästa turné-skulle vara kul att se din show här. Bra gjort om nomineringen och du förtjänar att vinna!

 7. Kanske den förståelsen kan börja. Grattis Margaret
  arbetar med main stream media (Entertainment) till kanske hjälpa din nation anor läka, förutom att göra oss Occidental boyz spricka upp skrattar :)

Lämna ett svar