Emmy Nominering!

Margaret Cho har nominerats till en Primetime Emmy för ENASTÅENDE GUEST skådespelerska i en komediserie för att spela Kim Jong Il den 30 Rock .

Från Margareta:

Jag är så glad över att ha blivit nominerad till en Emmy, speciellt för 30 Rock, som är en otrolig show och även för att spela en galen och avliden världen diktator som har delat det lilla landet mitt ursprung i två. Det är den bästa delen. Jag tror det är vad jag skulle kalla järnridån ironi.

UPDATE 7/20: Läs Margaret blogg "Emmy Nominering !!!" HÄR .

SE VIDEO HÄR !


4 Kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Kim Jong Il är levande och är huvudrollen i den nya utgåvan "Ass-Masters II", LOL

  2. Ms Margaret, grattis på din Emmy nominering !! Dude, du gör ett sådant viktigt arbete. Du inspirerar mig så mycket och du gör mig vill ta dig med på en Chick-känsla-GAY kyss datum! Mwah! xoxo

    Jag nominerar Margaret Cho för president !!

Lämna ett svar