Tänder 2

Om något fastnade i mina tänder jag tror att jag skulle kunna drivas galen av den. Jag är inte säker på om jag har kommit över traumat av ortodontist, och de bisarra små tortyren min mun uthärdat under mina formativa år. när de förbereder mina måfå manipulerade tänder för hängslen skulle ortodontist assistent sätta små gummiband mellan dem att sträcka utrymmena nog för trådarna. De gummiband kändes som fibrer, bitar av kött gängade genom tandköttskanten. De kunde inte sugas ut och de skulle göra hela min käke värker med trycket av sin egen orörlighet.

Mitt ansikte var öm från tio års ålder till cirka fjorton, när jag vägrade den förnuftiga eftervård av min hållare och mina tänder växte i uppror tillbaka till en skugga av sin ursprungliga konfiguration. Detta var dum men gav också mina tänder vissa tecken, en attityd, en stolthet i sin ofullkomlighet, som sedan spred över till hela min varelse. Mina tänder är nu inte riktigt lika vit som de var, men de tjänar mig väl, vilket inte är illa som jag huvudet i halvseklet märket.

Min goda tandhygien spelar en roll, och när det är något fastnat i mina tänder, jag anser att det är ett undantagstillstånd. Varje måltid är inte klar förrän mina tänder försiktigt rengöras efteråt. Det är en form av dessert, tandborstning och tandtråd, vilket låter strama och klosterliv men det är faktiskt uppfriskande. Jag måste göra det här för om det finns något i mina kindtänder, ett anbud tråd av spenat eller grönkål når upp till kittla på baksidan av min hals, en hård bit av bacon inklämd i sprickor, proteinpartiklar av tvivelaktigt ursprung påminna mig hela tiden att Jag har inte varit en bra väktare av min mun, kommer jag att förlora mitt sinne.

Det har att göra med smärtan av tandreglering spöka mig muntligt och även jag hade en riktigt dålig sak i mina tänder förra året. Jag hade en fruktansvärd fruktflugor angrepp, vilket lamslog mig socialt, eftersom jag inte kunde roa någon medan jag var värd bokstavligen miljontals vuxna flugor och larver. Jag smällde flugor på min arm och skulle faktiskt fånga två av dem, i mitten av flugan kön, en inseminering av den andra som de flög långsam och tung i luften ovanför mig, deras flygväg bromsas av intimiteten i handlingen. En fluga lyckats susa in i min näsborre och ner i mina lungor och jag kunde inte göra annat än andas det vidare att sluta känna det bang mot min hals.

Jag kände något i mina tänder, men jag hade inte tid att borsta och tandtråd så jag lämnade det. Jag tänkte, jag kommer att ta hand om detta om en liten stund. Jag behöver inte ta itu med det här nu. Jag kände liten sak där, men jag har inte gjort något. Partikel rubbas sig och flöt runt min mun under en tid, men gick sedan tillbaka in i utrymmet mellan mina tänder. Jag kände det och slutligen jag fångade den med min tunga och satte den på mitt finger för en kort inspektion, en av dessa snabba kontroller där man härleda vad det är innan du sväljer den. Det var en bananfluga.

3 Kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Jag önskar verkligen att jag hade inte läst det här. Jag är nu infekterad den fruktade fruktfluga fastnat i tänderna berättelse. Ibland ditt liv är som en Stephen King roman. Jag skulle säga mer, men jag måste gå tandtråd nu.
  Ok, jag är tillbaka. Nej vänta ... Jag borde tandtråd lite mer! Men även om jag kan ha frukt flyga mardrömmar ikväll, jag fortfarande njuta ditt skrivande och kommer att försöka hänga med din blogg som jag brukade. Jag arbetar på Bridge Pavilion (en presentbutik för Golden Gate-bron), och jag är utmattad efter att ha avtjänat människor från hela världen i åtta timmar. Men jag gillar det. Jag önskar att du kunde vara här för den 75: e årsdagen av Golden Gate-bron, alla San Francisco går nötter över den. När du gör det tillbaka till SF Jag hoppas att jag kan gå och se dig !!

 2. är att som att hitta en fast, svart könshår i tempura ?? om min bambukorg hade fyllts med kuk i stället soba, det kunde ha varit en buffé. men det var en lantlig miljö bort från fellatio. snorting fruktflugor - är att som en k-hål?

  Tack så mycket.

 3. Jag hade ett överbett som barn, men vi var fattiga, så min pappa tog mig till en ortodontist skolan. Jag hade fyra tänder utdragna, och de sköt resten av mina tänder tillbaka HÅRT in i mitt ansikte. Efter fyra år, då hängslen togs bort, såg jag i princip som jag hade inga tänder, eftersom de drevs så långt tillbaka. Min näsa böjd åt sidan. Min haka (redan små innan) var nu på allvar infälld. Jag såg konstigare än tidigare hängslen.

  Här är något jag lärt mig nyligen: Med mina tänder drivit så långt tillbaka gav mig obstruktiv sömnapné. Jag har alltid undrat varför mörka ringar dök under ögonen efter hängslen var på. Det var för att jag höll vakna upp under natten, när jag skulle sluta andas under sömnen. Ständigt avbruten sömn lämnade mig trött och deprimerad. Hade Instinktivt skulle jag alltid känt något gått fel med mig efter hängslen, men jag förstod aldrig varför, tills nyligen.

  Nu apné är så illa, om jag somnar på min rygg, stänger min hals med högt buller och jag vaknar.

  Jag önskar att de hade lämnat mig ensam. Jag hade inga problem med överbett.

Lämna ett svar