Leksaker

Ibland Chihuahua Pomeranian blanda och denna svenska nötkreatur förföljer mix kommer att sitta bredvid mig, som arbetar med långa, cylindriska guld hund leksaker jag har listigt fyllda med greenies. Hundarna går galen för greenies. Det är en hund drog säkert. Det är dognip. Jag oroar mig för något som skapar så mycket lust och spänning, som jag projicerar mina egna beroendeframkallande tendenser på mina djur, så jag packa verkligen greenies ner i leksaker, vilket gör det nästan omöjligt att få ut dem. De behandlar bryts upp med långsam patienten slicka vid basen av leksaken, och så när de är på golvet, som arbetar på dessa gömda skatter, trynen passion engagerade i losstagning, de ser ut som min alldeles egna blåssektion.

Dog ögon nära i hänryckning, eftersom de förankrade i det ögonblick, vid beröring av tungan för att behandla släppa en explosion av greenie smak som de går för igen och igen. blåssektion har inga tutande trumpeter eller saxofoner, men det är den rytmiska kadens av hund andetag och slicka, och varje gång på ett tag, det finns en liten knyst av en hund fis, som alltid doftar mycket större än det låter, fylla rum med stinkande efterdyningarna av förtäring luft från att spela. Så även om det inte låter som en blåsorkester, är de fortfarande tooting sina egna horn.

Jag är rädd för att erkänna detta, men jag älskar verkligen lukten av pruttar. Jag bryr mig inte om det är från. Om det är mitt eget, jag suger upp den i mitt ansikte. Jag har faktiskt kupade min egen röv och förde doften till min näsa. För mig är detta ett fantastiskt sätt att spendera en eftermiddag. Dog pruttar är ännu mer spännande. De luktar som en bra tid tagen, spänning och tillfredsställelse och lycka, en hund kropp avkoppling efter upptagen hundaktiviteter.

Det finns denna söta sak min lilla hund kommer att göra, att min stora hund inte. Den lilla, efter att hon har avslutat sin session med blåssektion, kommer att ta sitt instrument i hennes gap och vräka ner en hel trappa, titta leksaken studsar ner varje steg, försöker att se om detta kommer att bryta loss greenie Jag har fastnat med en träslev eller en chopstick. Hon kommer sedan köra till botten av trappan, gå runt leksaken försiktigt och långsamt, som en rättsmedicinsk detektiv, ta in ledtrådar, leta efter bevis, checka ut platsen för påverkan, som en ballistik expert. När hon är klar med sin detaljgranskning, kommer hon att ta leksaken tillbaka in i hennes käkar och ras tillbaka till toppen av trappan och göra det igen, fyller trapphuset med en grön svavel gas som gör mig genast trött, och vi kommer båda kollapsa tillsammans på min säng, hennes lilla kropp tryckt mot mitt knä, eller bara på botten av mina fötter, för att göra en hund / människa utropstecken, och vi fisa tillsammans i harmoni.

4 Kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Hundar är människans bästa vän, förutom kvinnan. Jag brukade mata två tyska Shepards många en behandling, men aldrig hört talas om greenies.
    På tal om hund pruttar, inte in dem själv. När det gäller pruttar i allmänhet, lita på mig Margaret, du skulle inte, jag upprepar inte, njut av en från denna Polak, lita på mig.

Lämna ett svar