TV middag

Jag kunde verkligen gå för en tv middag just nu. Den 70 slag, liksom de hungrige middagar från Swanson - Salisbury biff som har facken med köttet i mitten då ärter, potatismos, en majsbröd puff eller chokladkaka över köttet som pratbubblor. Vad var det majsbröd puff? Det var som majsbröd, men också oftast mjuk insida och söt som en efterrätt. Gjorde jag drömmer det? Kanske. Jag är inte säker. Livsmedels minnen kan vara drömlika och missvisande. Det kunde ha varit vad jag ville att det skulle vara i stället för bara en liten del av skummad majs.

Det var så länge sedan jag hade en, behållarna då inte var microwave! Det är så galet. De var tvungna att gräddas i en konvektionsugn. Jag älskade hur allt slags smakade samma och det var som ett hem version av flygplanet måltid, men oförutsägbar, eftersom du skulle behöva göra uppvärmningen, och brukar jag brände måltiden något, bara för att brûlée den, föra den enorma socker till ytan och lägga kritan och karamell. Om jag hade en gasolbrännare då jag hade bara tinas den på disken och stekt toppen.

The Salisbury steak eller kalkon tv middag var att föredra framför kalkon och kyckling potten cirkel eftersom även om pajer var läckra, efter 40 minuter i ugnen, skulle de gräddvita a'la king insidor blir otroligt varmt och min tunga skulle blåsor för dagar eftersom det tog en evighet att laga mat och när allt var klart ditt tålamod skulle ha testats och din aptit glupsk och orimligt. Jag har alltid tog den ur ugnen för tidigt, och stolt framhärdade genom degiga centra i stället lägga tillbaka det i eftersom väntetiden var alldeles för mycket för mig.

Kan du göra dessa rätter själv nu? Jo helt, men det skulle inte ha samma allvar, den känslomässiga tyngd som kommer från matlagning för dig själv för de första gångerna. Det drar kallt kartong ur frysen och läsa av lådor och förvärmning. Om du var riktig liten, som jag, du skulle ha dragit upp en stol i köket för att nå baksidan av frysen, dra benen över golvet och skrapa upp nya plattor.

Det var det rädd, ensam känsla, och den momentana Envisioning en twilight zone stil apokalyps, där du är den enda kvar i livet, och det är bara du och alla dessa TV-middagar. Det är som Burgess Meredith med böckerna och ugnen är dina glasögon. De första gångerna jag var alltid rädd ugnen skulle explodera, men det var alltid ok. Jag åt en hel del av dessa middagar och även korv med amerikansk ost - kokt och jag måste erkänna rå ibland, som jag inte har något emot. Det är typ av bra och ändå egentligen.

swanson tv dinner

Hitta andra inlägg om blogg och taggade .

5 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Jag är fortfarande en sucker för frysta potten pajer och makaroner och ost. INTE i mikrovågsugn; du måste laga dem i ugnen. Om du gör mac och ost helt rätt, bildar den en knaprig, gyllenbrun skorpa på toppen. Heavenly.

  2. Jag minns sååååå dem! Jag minns att behöva dumpa kanel över hela dessert när det var skomakare, eller jag skulle bara göra min pappa äta den.

  3. det är alla samma skit för mig. Det påminner mig om den skit matlagning a la Woody Allen där är i staterna har varit lustiga efter år av tråkiga, själviska fittor - det här är en rolig pjäs i det är de inaktuella cliched livsmedelstillsatser deskriptorer jag förknippar med pedofil producenterna av denna härsken papperskorgen ... ..anyhow, det är alla samma skit för mig. vad som är mest lustiga - eftersom jag har haft en första parkett till bedrövliga gästfrihet i oss genom åren, om det verkligen är konst och skapande varför är så många intresserade av att sälja sin produkt när så många rippar varandra utanför .... alltså, för mig, det finns ingen konst i oss men dåliga TV middagar. tack för inlägget. så varför kan inte vissa människor bara separera fredligt och behöver vara ansluten för billiga, gratis konst som 15 år senare - vad har det producerats ?? en otroligt negativ atmosfär av pedofiler, narkomaner, alkoholister, homofober, rasister och chauvinister. roligt inlägg, men det är matlagning som påminner mig om samtida amerikansk konst.

  4. När det gäller frysta potten pajer går, jag gillar verkligen Myers varumärke, men de är bara tillgängliga runt där jag växte upp.

  5. Jag fick en i mikro just nu, bara för gamla tiders skull, minns jag dem som ett bättre köp i gamla dagar och smaka mycket bättre

Lämna ett svar