Online Shopping

Vad gör jag? Jag handlar på nätet, vilket är bara min favorit sak att göra i hela världen. Är inte det dumma? Jag försöker inte att toot min egen horn eller fisa ut en Reville eller något, men jag har gjort några ganska otroliga saker i mitt liv. Jag kan fullfölja drömmar och faktiskt lever dem, dem, vara dem, men vad är min sanna passion? Det är djupt pinsamt att erkänna.

Jag gillar att sätta föremål i vagnar och aldrig kolla. Jag satte bara imaginära saker i imaginära kundvagnar och i grunden imaginära butik. Online shopping är inte till sin natur mycket tillfredsställande för mig, åtminstone inte för de pengar som spenderas. Uppenbarligen är det häftigt att hitta något du verkligen behöver och du har möjlighet att beställa den på nätet och spara en resa till butiken, men oftast jag handla saker jag inte behöver. I själva verket skulle jag vara bättre om jag hade mindre av dessa saker (dvs. skor).

Jag letar efter den perfekta skon som jag troligen redan har eller inte existerar i världen utom i den härliga glitter universum av min sko fantasi. Det är som motsatsen till Askungen. Jag är inte ute efter skons ägare. Jag är ägare, letar efter skon.

Jag har ingen goda fen. Jag har en riktig mamma, som också älskar skor och jag minns henne köpa ett par i 70-talet för $ 134,00, som på den tiden för vår familj kunde lika gärna ha varit $ 1.000.000 och helt känner berättigat om köpet och stolthet och rätt och njutning och själv känsla som gick in i hennes beslut att köpa dem var en fantastiskt exempel för mig att växa upp. för min mor, och nu för mig, att spendera pengar var angivande enkelt, "Jag roll." Och det kändes bra. Och det känns fortfarande bra.

Jag måste gå och hämta min egen glassko - som aldrig verkade praktiskt i min mening. Det verkar som om glasskor skulle skada en hel del, eftersom glas inte skulle ge som läder, och friktionen skulle göra dem gnissla högt nog för att låta som du prutta med varje steg. Så jag vill ha en ökända glassko, inte en faktisk en. Även tydliga skor dimma upp på ett oroande sätt. Jag har en massa olika stilar och de alla gör mina fötter svettas förfärligt och sörpla när du tar av dem.

I mitt sinne, kommer rätt skor lösa alla mina problem. I den högra sko, jag gjorde hela, hela. Ingenting saknas. Skon kommer att ge mig alla här. Skon är vad jag behöver. Jag har en sko formad hål i min själ och jag vill att du ska kliva in.

Den ursprungliga sko såret hände på ett besök i Rom. Jag blev rörd till tårar av Bernini allt på gatorna, men det som verkligen förvandlas mig var ett par av plattformspumpar täckt med strass enorma och oregelbundet formade och placerade, vilket ger skon utseendet på en trasig spegel. Det var en discokula förvandlats till en chunky klack plattform pump med en tunn bucklig ankelbandet som en gloria på toppen av denna ängel en sko. Jag var redan sent och jag hade inte tid att köpa dem eller ens prova dem. Jag spåras mina steg senare och jag kunde inte hitta i butiken igen. Jag undrade om de hade varit någon slags sko hägring, ett skodon feber dröm. Kanske de var. Jag har varit i smärta ända sedan jag såg dessa skor men kunde inte ha dem. Jag har letat efter dem sedan dess.

Jag vill jaga, stjälk, närma sig och fånga skon, så jag kommer att beställa skon, men när det kommer dagar senare i en snygg Fed Ex rutan skon överklagande har minskat. Det läcker ögonblick vilja kunde inte sträcka sig över ens nästa dag sjöfarten, så hur mycket jag verkligen behöver det? Nästan varje gång, jag glömmer att jag har beställt skiten, och det kommer som en påminnelse om min egen ombytliga hjärta. Det kommer och jag bryr mig inte. Och jag aldrig återvända något eftersom det skulle kräva att jag ska ha band som inte finns i min atmosfär. Jag har inget av det verkliga vanlig dag till dag saker som alla har. Ja jag kan ha ett par handgjorda och signerade Manolo Blahnik påfågel fjäder mulor som är för dyrbar och heligt att bära så istället de grenslar altaret ovanför min spis, men inte ens be om tejp eftersom jag aldrig har den skiten. Du måste hålla något tillsammans? Glöm det. Du har kommit till fel hus.

5 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Jag älskar att shoppa på nätet som DH tycker är konstigt eftersom jag är en taktil shopper. När jag är ute och jag kan nog röra trettio saker jag inte har för avsikt att köpa innan jag ens få till ett objekt jag är där för.

  Online Jag brukar ladda upp vagnen med saker jag gillar då skära ner det innan jag gör ett köp. Jag skulle inte säga att jag glömmer dem b / c jag håller mottagandet i min inkorg tills paketet anländer. Men för mig finns det stor spänning på att se FedEx lastbilen dra upp till min uppfart. Det kan bara minska om paketet riktar sig till någon annan i huset - tala om en downer.

  Om jag skickar dig några tejp kommer du skicka mig några skor? : D

  Cheers!

 2. Vill du veta den enda som är bättre än shopping för skor på nätet? Shopping personligen på de nätbutiker (jag blåsa dig?). Vi har en lokal stort namn på nätet sjöfart centrum här som har inrättat en butik.
  Den är fylld med alla sina returer! Stora nya skor på 50% rabatt. Något att tänka på!

 3. annan vacker dag vid stranden - jag kan tänka mig att händer i Rom - det är en bra sak de inte kastar råavfall ur fönstren längre som de gjorde då, men nu är det gjort på nätet eller streaming bravo som om det eller hur t en ironisk namn för en stor del av deras senaste programmering efter människor började lära sig att laga mat - förmodligen som kom efter stalking och jakt på en annan sorts när vissa människor blev oförmögen att kräsna verklighet från krystat verklighet och lite blev vilse i en post-post moderna tröghet som pojkarna i sudan hoppande gator huvuden, inte Gator bete, för att vandra längs öknar och kringgå motbjudande milis som jonny spricka huvudet druckit upp hans röv kunde beställa dem på nätet som en föråldrad form av "bild bruden" för att vara en nypräglade minut piga, men jag vill ta bort den historien som att karma har ett pris som jag räkna vissa samhällen vet inte ens vad de har öppnat. oavsett, har en härlig och fantastisk helg bort från den typen av tänkande. älskar dig.

 4. Jag tar lättnad att veta att jag inte är den enda som gör på nätet fönstershopping. Jag njuta av sökning och och sätta saker i min vagn och sedan sedan i slutet, spännande ut som om det aldrig hänt. Det enda problemet är att jag ibland glömmer att trycka "exit" och sluta köpa skorna.

  En av mina mest pinsamma stunder var några veckor efter min partner och jag flyttade ihop. En natt, medan jag inte kunde sova, gick jag online shopping. En vecka senare, 3 jätte lådor med totalt 25 par skor kom till vår dörr. Jag hade lite att förklara och återvänder för att göra, men jag fick några awesome erbjudanden!

 5. Detta är den bästa blogginlägg EVER. Du håller mig på kanten av min plats i sömmarna flickvän. Tack ~ Love ya! Se u i Cleveland 10/5/12 !! xoMara

Lämna ett svar