Drag

Varje gång jag kommer någonstans nya, det tar mig en stund att lära sig att leva i rymden, som jag börjar själv igen och måste spåra några steg. Jag behåller snäva anslutningar till sista plats jag var i, volleying e-post med re: fram och tillbaka som det är en tennismatch, den ursprungliga ämnesraden förlorade i djupet av samtalet, samtidigt som fortfarande försöker förfalska ny mark och tjuder mig till nutid och då framtiden. Jag känner 16 och jag känner 116 som jag låg i sängen och tänker på att gå över gatan för kaffe och undrar om det är dags att äta och börja dagen.

Jag gör udda malplacerad saker som börjar dammsugning i gryningen och lägga ut kläder för att spara tid. Jag känner mig själv börjar få ett utbrott när jag talar i telefon och måste lista ut när vakna är och när de sover är. Det tar lite justering. Det är inte direkt eller lätt.

Min kropp missar de andra organ runt den. Min make, min familj, mina hundar, avdunstar deras värme från min hud och jag fruktar jag inte kommer ihåg deras beröring. Minnet av min nu länge döda stora hundens silkeslen bröst päls fortfarande är bosatt i mina händer, men han är den enda som stannar. Allt och alla andra försvinner.

Jag äter saker jag skulle inte normalt äter, eftersom mitt liv blir ett bröd cirkus, och alla mina regler kastas ut genom fönstret, som om det finns en ny sheriff i stan, och det finns en tid av laglöshet som är oundviklig. Tvätt sker hastigt i badet då kläderna sätta på fortfarande något fuktig. Jag bär samma makeup för mer än en dag eftersom det inte finns några vittnen, ingen att ställa mig till svars för min dagliga röran och mismaintenance. Jag kan göra vad som helst, bära ögonfransar över natten och ser mystiskt fräsch på 5:00.

Jag undrar om det är början av psykisk sjukdom eller tecken på att sjukdomen har framskridit. Jag är inte säker på om detta är sjukdom eftersom jag inte mår dåligt, bara annorlunda, lätt oro men inte nöd, som jag omräkning min väg, försöker synkronisera upp till signalen på min satellit, eftersom dess har problem strålande igenom alla de höga byggnader i den stora staden.


Hitta andra inlägg om Blog .

5 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Margaret, du är så poetiskt!
    Jag älskar verkligen att läsa dina bloggar.
    Starta om är skrämmande, men jag vet känsla-det är fantastiskt! Du kan göra själv över hur du vill vara-inte en produkt av din omgivning och rykte. Varmaste Wishes, Drew xxx

  2. Det är därför alla älskar u. Människor kan identifiera w / u eftersom ur verkliga & fokuserad & Conscious av världen omkring u ...... .welllllll & rolig som skit! UR undantagstillstånd tour förde mig & min man tillsammans. (Jag säger make cuz vi är för gamla för att vara pojkvänner & inte dum nog eller steril för att vara "livspartner" ...... .enough bout mig. Whatta u tänker på mig? Jk. Hur som helst tackar Gud gav FAG: s som jag M. Cho! Tack för maken! U kommer smälta in ur nya enviro ...... u alltid gör. Love- aaron

  3. älskade många av dina poster men det här påminner mig om att New York har blivit så booooooooooooooring och jag föredrar Parker Posey att Drew Barrymore som jag skulle kunna berätta mer men det skulle vara irrelevanta för många skäl närvarande, men skulle innebära mer efter 12 års shitty visa upp och dokumentärer från idioter stänga äntligen gardinerna på en motbjudande, otacksam, rasistiska och slapp orkestrering av katrinplommon. älskat många historier, påminner i dag mig om något som vissa inte kommer att ta upp, men du försöker.

  4. Wow. Du är för mycket som skall ingå i en enda kropp, en hjärna, ett liv! Du vill explodera överallt. Åtminstone det är hur det kändes att läsa om hur det är för dig när du flyttar in i en ny plats och ny brist på rutin. När jag går igenom för mycket förändring jag brukar få vårdslös och likgiltig, bara gå med det, så jag kan relatera till vad du skrev. men oroa dig inte, eftersom Firesign Theatre sade en gång, "Vi är alla bozos på denna buss!"

Lämna ett svar