3 Kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Du är makin mig hungrig!

  Margaret, jag har precis fått ta tillfället att säga att jag älskar hur du skriver. Jag har varit ett fan från första stund jag såg dig -years sedan! - "! Mor-ett" huvud kastas tillbaka, ringer när du gjorde det roliga lite om din mamma. Jag kunde gå på och med listor över alla duktighet jag älskar dig! Men du skulle bli uttråkad, så jag skulle bara vilja säga att jag är stolta över att hitta din blogg och tacksam för chansen att läsa och kommentera, och sedan falla tillbaka in i Cho-leden, shakin 'my booty till din gudom annorlunda trummande!

  Tänk bara. Fem minuter sedan du inte ens visste jag existerade. Jag älskar internet.

 2. Det är inte sant och inte bra för att fånga vissa brottslingar genom att kränka och offra frihet och frågor av så många icke-skyldiga människor runt om i världen. Dessutom är det oetiskt och olagligt att skapa en nationell lagstiftning för att sätta grunden för och motivera en sådan handling. Det är oetiskt att skapa en nationell lag baserat på vilja NÅGRA företag och för de skull i NÅGRA företag. Om måste skapas en lag, måste det skapas baserat på DEN VERKLIGA stora offentliga WILL och för den reala HELA OFFENTLIGA SAKE.
  Anmärkningsvärt är Internet inte bara behållaren med svärskyddade produkter, men också IS:
  1. Den universella medium för den obegränsade flödet av tankar från människor över hela världen
  2. Den universella plats för obegränsad tankeutbyte och tankeutbyte mellan mänsklighet
  3. Den universella kanal för obegränsad samtalstid bland människor över hela världen
  4. Den universella kanalen och virtuell plats för obegränsad mänskliga mötet och mänsklig trafik
  Därför SOPA och PIPA absolut inte kan tillämpas. SOPA och PIPA är en form av egoistisk-Will verkställighet.
  Dessutom har produkter från företag skyddats av befintliga lagar immaterialrätt. Vad är att göra är bara brottsbekämpning bygger på de befintliga lagarna.

 3. som någon som känner igen vilken grad immaterialrätt har äventyrats och missbrukats, det finns gott jag förstår om det här "lagstiftning" 's källa. ännu, jag ÄLSKAR ditt arbete mycket och jag kan tänka mig att du gillar att tjäna en lön från ditt arbete för att kunna leka med människor i Los Angeles och andra platser till skillnad från skit projekt som jag har varit inblandad som bäst beskrivs som människa människohandel, knarkare, knäcka huvuden, eller cirros och lök med religiös intolerans. hur som helst, att vara i västeuropa för knappt ett år med några radikala feer tillsammans med en varians olika konstnärer eller lantbrukare samt en Hodge Podge av buddister bortser homofobi, rasism, sexism, chauvinism, och människohandel, det har varit fantastiskt att vara i usa att påminnas om enfald som blev en sjukdom genom missbruk av tekniken. ha varit även i Genève för människorättsfrågor som rör homofobi för att tala till människor på FN samt Amnesty International, jag glömde hur koloniala om inte rentav adolescent saker kan vara på internet eftersom jag inte varit inom dess direkta kultur i flera månader ... ..once igen vara främst i naturen eller med människor ansikte mot ansikte även om några var missbruka / använda teknik medan anspråk på att ha någon signal. ÄLSKAR ditt arbete margaret men det är roligt att se denna gamla hjulspår av teknikanvändning, men ändå, i vilken grad interkulturell dialog eller byte inte sker. ha arbetat i teknik ganska lite, jag minns när jag återvände till staterna efter att ha bott i Asien i 2,5 år - japan främst sushi och allt annat var ett tomrum i förhållande till en större kultur. Internet har blivit att inter tomrummet av icke-produktioner där det är oerhört ungdomar på så många sätt. ÄLSKAR ditt arbete - tack för skratten. Nötfärs galleriet relaterade till din webbplats får mig alltid att skratta, men inte på ett sätt av komedi, men ett sätt att arrest utveckling och ofarliga tomrum som har blivit internet. tack.

Lämna ett svar