Skada

Igår hade jag många människor över att göra en musikvideo för min vän Rocco aka Katastrophe , regisserad av Amos Mac , båda kära tranchildren till mig. Pleasant Gehman - som är en regelbunden på mitt hus men inte hade varit för ett tag kom över med Kristina Nekiya och det var som burlesue / bellydance hem vecka.

Jag har inte dansat i evighet, och jag laddar för att göra det igen på lördag, så alla mina rekvisita och kostymer och piroger var ute tillsammans med några super gamla dubbelhäftande tejp som jag tror kan fortfarande hålla fast om jag slog den med Bic tändare. Jag känner inte för att repetera mina nummer, men Plez och Kristina kom överens om att dessa danser stanna i kroppen i flera år, och allt du behöver göra är att höra musiken och gå. Jag tror att detta är sant, åtminstone jag hoppas det är. Jag tycker att det är. Jag hatar repeterar. Jag vill gå direkt till fotografering!

Vi sköt en massa coola grejer hela huset, som är ett trevligt ställe att skjuta i allmänhet även om det blir spökhus mörkt här sent på året på som 4:00 så att du ständigt kämpar förlusten av ljuset. Jag har någon mystisk flisa i min handflata från antingen mina nya burleska fans eller från att gå utanför men jag är inte säker där träet är begravd i blodsband av såret och jag inte känner som att dra ut den, som jag är coolt sånt och kommer att låta främmande kroppar ligga i min hud tills jag får stelkramp.

I en scen satte jag en baseball storlek köttbulle i min mun som Rocco rappade över en massiv bunke av spagetti. Det var alldeles för stor för mitt ansikte och mina läppar var ganska torr och det gjorde mycket ont. Sen hade jag denna jätte boll av kött i mitt ansikte och jag kunde inte riktigt spotta ut och jag försökte slutföra skämt av att ha den i min mun för längden på 2 eller 3 tar. Vid ett tillfälle började jag lite panik och jag kunde inte andas men jag var också skrattar åt mig själv för att försöka göra ett skämt om att se ut som en hawaiian gris tillagad med ett äpple i munnen så eftersom panik + skratt = tårar, mina ögon verkligen började väl upp.

Jag trodde att jag skulle kunna passera ut och att det skulle vara det dummaste anledning för mig att vara på sjukhus - med att gå till akuten för att ha Köttbulle bort, nästan lika pinsamt som när folk sätter koks flaskor och glödlampor upp sin röv och kan inte hämta dem. Minst koks flaskan och glödlampor var stowed uppe för sexuella skäl, inte en jätte köttbulle i syfte att ett skämt, så riktigt min ursäkt är mycket dummare.

Jag kunde dra köttbulle efter Amos kallas snitt, men de var tvungna att använda jätte skål med spagetti och köttbullar senare för en prop, och varje gång jag tittade på röran jag blev rädd. Min mun började värka som om det var återuppleva vad som hade hänt tidigt på dagen, och smärtreceptorerna var påminna mig att inte göra det igen. Jag har lite ömhet över min mun från erfarenhet och jag är inte säker på hur man behandlar denna hud anomali, eftersom det inte är akne som kan utplånas av min vän Dr Hauschka och det är inte torrhet att min finare gång dag besökare la Mer tar hand om. Det finns inte en kräm som styr effekterna av att ta ett skämt för långt, utom kanske vaselin.

Här är den sista videon!2 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Snälla, snälla ta bort den spillra !! Det skulle vara riktigt dumt att utveckla blodförgiftning och dör på grund av en dum splitterskydd. Jag menar vill du att vara din arv? Människor alltid ihåg de dumma sätt att människor dör innan de kommer ihåg något annat, även om det inte är sant. Mama Cass inte kvävas av en smörgås, och Elvis var faktiskt inte sitta på toaletten när han dog. Så gör dig själv en tjänst och ta bort den Splinter. Det fick mig att rygga för att jag hade en otäck flisa i min hand en gång, jag bara använt mina tänder, något som var bättre än en kniv. En kniv skrämde mig. Om du kan hantera att få tatueringar kan du hantera att ta bort en flisa. Du känner inte mig, men som de flesta av dina fans, jag känner att jag känner dig. Det är en av de saker som suger om att vara en kändis, och också en av de saker som suger om att vara ett fan, kom att tänka på det. Men jag älskar dig, Margaret Cho, så ta ut den där jävla splitter. Det borde vara din nästa blogg. Jag tog ut stickan !!

Lämna ett svar