Tatuering Ålder

Jag får en tatuering i dag, och det gör mig vilt känslomässigt. Jag har fått massor av arbete gjort nyligen, allt i områden som är ganska omöjlig att upptäcka; mage och rygg, lår och revben, baksida ben, inre armar - rör sig ner mot knäna nu. Det verkar som om folk inte tror att du är tatuerad om du håller dina underarmar och händer och hals och ansikte nakna, och det är vad jag går för, en slags osynlighet och stealth med min egen tatuering samling. Detta är (något) hemlig konst för mig och för dem som har turen att ha sett det, och även skatter från artister som jag älskar och skrattar med och tycker om att dela mitt liv med. När du tatuera mig, jag är din för evigt, i en mening. Vi kommer att vara för alltid anslutas, eftersom jag är din duk och bära ditt fantastiska arbete i min oundvikliga slutet. Och eftersom jag är mycket fotograferade och filmade och HD bläddrade och Canon 7d'd och YouTubed och Vimeo'd och målat och ritat och inkvarterades - både klädd och ibland avklädda, kan ditt arbete väl vara evig. Jag drömmer en dag att mina tatueringar kommer att tryckt på ett glas inneslutet vaxdocka i ett museum av naturhistoria, tillsammans med en visning av mina bongar, DVD-skivor, digitala inspelare, trasiga gitarrer och banjos och många halvfullt, oläsliga bärbara datorer och att du kommer att kunna trycka på en knapp för att höra snuttar av min komedi. Ja, det här är min dröm.

Den bästa show om tatueringar och tattooers är den fantastiska Tattoo Age på vice.com . Konstnärerna presenterade är stellar, bortom snille, visionärer och revolutionärer. Dessutom finns det ljusa och intressanta kommentarer och cameos från konstnärer som har gjort arbetet på mig till exempel Don Ed Hardy, Eddy Deutsche, Chris O'Donnell - och artister jag dör för att få arbeta från som Henry Lewis <3, Grime <3 < 3, Freddy Corbin, Dan Santoro, Mike Rubendall, Troy Denning - hell - alla inblandade med showen. Jag önskar att jag hade mer hud. Artists - Jag saluterar dig! Fantastiskt jobb Chris Grosso och vice.com! Kan inte vänta på säsong 2!5 kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Bra inlägg! Ha en fantastisk tid i dag! Jag kommer definitivt att kolla in "Tattoo Age." Jag har fyra och kan inte vänta med att få en annan.

    Älska ditt arbete btw. Det är så härligt att se en minoritet kvinnliga Rockin det i den här branschen. Du är en sådan inspiration.

    ;) xo h

  2. Jag är en konstnär och om youd som du förevigade kropp och alla tatueringar ...... im redo för utmaningen!

  3. Jag tror att en kvinna som tycker om skönheten i dolda bläck har en otroligt sexig hemlighet. De mönster och upplevelser bakom att skapa varje nytt tillskott är verkligt personlig, och bör förbli en egen, om du väljer att behålla dem så. :)

  4. Pingback: wpcontent.net

Lämna ett svar