Cho Beroende DVD Release - IDAG !!

Chodependent-DVD-omslag

Idag är dagen! Få ditt exemplar av Margaret 6th konsertfilm, Cho Dependent, filmad i Tabernaklet i Atlanta, GA!

Beställ Cho Dependent DVD HÄR

Få en digital kopia av Cho Dependent (Live in Concert) på itunes HÄR

En anteckning från Margaret ...

Min nya DVD Cho Dependent är ute äntligen och jag är så glad! Jag filmade denna show i Tabernaklet i Atlanta där jag har utfört många gånger och gått för att se så olika fungerar som Elvis Costello i ett countrymusik skepnad (där jag förundrades över den man som jag har kramat utan engelska återhållsamhet du behöver när du kramar på vissa engelska folket - de blir rädda så vänligen närma sig dem i sidled som en krabba och kram mycket snabbt på sidan eller bara förbereda dem i förväg för kramen genom att berätta för dem att det är på väg och vänta ca 3 minuter innan du gör det) och hans imponerande katalog - som han har så många låtar som han bara kan plocka en genre han vill göra eller se över om det är de sevärdheter eller land eller Juliet bokstäver med stråkar och turné som - otroligt - Elvis är MAN och 30 Seconds to Mars som var förmodligen den mest enad front jag någonsin har sett i livemusik. Hela publiken visste alla texter till alla låtar och Jared hade bara att lyfta sina fina ängla händer och de visste vad de ska göra. Det var liknande och rivaliserade endast den store Neil Finn och Crowded House visar jag har sett i Storbritannien. Neil hade bara att lyfta upp sin hand, kanske en öppning gitarriff, och vi alla visste exakt vilken låt det var och vilken del harmoni vi skulle sjunga.

Tabernaklet är en gammal plats, men det har fått banka nytt ljud och en hotshit besättning som tog väl hand om oss. Många av de människor som filmar denna show arbetat med Drop Dead Diva, och så var det familjen runt. Vi parkerade den älskade turnébussen på baksidan av teatern, och Al, min älskling make kom till festen, som vi satt för att lämna på en lång pasta äta utflykt till Rom nästa dag. Det var den sista dagen i en lång turné, och jag behövde min man och jag behövde en paus och jag behövde kolhydrater och i sin mest potenta form pasta. Mmm. Vi körde i från soliga, alabaster ljus Miami, och jag hade fått en Snooki stil tub klänning på ett South Beach turistfälla, så vi var oförberedda för vädret. Det var faktiskt snöat, små flingor av nyligen fryst vatten som smälte så fort den träffar din nakna hud - Ja vi visste inte ens att sätta jackor på - vi var inte redo för överraskning att Hotlanta faktiskt blir riktigt jävla kallt ibland .

Min röst var på ett bra sätt, vilket är glädjande och inte alltid fallet, och jag hade en smashing set, även om det är förvirrande att filma dessa visar, trots att jag har skjutit många av dem nu, och jag faller helt bibliotek av standup comedy visar på DVD, VHS-film - Jag är för allt och jag älskar det. Låt oss skjuta en med en skolåda kamera. När du tar en komedi show, publiken lyser, eftersom de är stjärnorna i filmen också, liksom du. Vi är alla stjärnor. Jag såg alla mina vänner i publiken, mina Atlanta heartthrobs och hjältinnor, och vi stannade sent på Tabernaklet efteråt med vin och ost från min enorma turné ryttare som är i grunden en uppdelning av vad som händer i osten världen idag. Ta på mejeriet. Om det är en fest, vill jag bli full på mejeri. Vinet är bara att klippa den rikedom, men allvarligt kan man lämna det av. Jag bryr mig inte. Jag vill bara ost.

Jag är stolt över den här föreställningen eftersom det finns massor av överraskningar, massor av olika element, låtar jag älskar att sjunga och spännande nya material, som efter månader av turnerande är tight som en trumma och jag vill bang det som en gonggong. Lorene gjorde en fantastisk jobb återigen, som vi har hamnat i en välbekant rytm med dessa. Vi njuter av det och vi kommer tillbaka och gör en annan och en annan och det känns bra. Nu är nummer 6.

Jag ville skjuta i den stora staden Atlanta eftersom det är mitt andra hem, där jag faktiskt tillbringar mest tid under året på ett ställe. Mina vänner finns det en enorm, och jag saknar dem under de tider då jag är iväg på vägarna om vaken i hotellsängar med min frenemy som ohyggliga tik Insomnia. Ms Insomnia = som jag inte vill vara med. Mina vänner från Atlanta = som jag inte vill vara med. Och du = vem jag vill komma med. Och du + min nya dvd Cho Dependent = mig glad.

-Margaret

Foto av Lindsey Byrnes

Foto av Lindsey Byrnes

Lämna ett svar