Asiatiska Intill och The Business of Cho av Grant-Lee Phillips

Få människor har övernaturliga övertalningsförmåga för Margaret Cho. Efter att samarbeta på musik för Cho Dependent, fick hon mig att knäpper den mycket exotiska och scatological "Skit-Tar" i hennes musikvideo Äta skitit och dö medan tre dansande turds gjorde höga sparkar om scenen. I somras hittade jag mig själv i en liten bur klädd i läder, på en sushi bord bär en bläckfisk och slutligen med Margaret, reenacting scener från Miss Saigon på en dolly. Det är bara en dag i livet med Margaret.

Som professionell, jag hade vissa farhågor innan jag gick in. Jag frågade om mitt hår skulle strykas. Margaret försäkrade mig att det skulle och vi var bra att gå! Jag hade aldrig det gjort innan men det skulle bli en stor videoproduktion med dansare och rök och catering. De skulle definitivt ha ett strykjärn på set. Denna besatthet började månader tidigare när Margaret nämns i förbigående vilja göra en video för asiatisk Intill och att jag kunde vara Ryuichi Sakamoto karaktär, som i Madonnas Rain video. Denna kille har fått fantastiskt hår. Damn honom! Detta skulle kräva en otrolig agerar från min sida att kalla den typen av val ben rakhet. En peruk var aldrig ett alternativ för en metod kille som mig.

Den andra saken du inser när du gör en musikvideo är hur du verkligen tycker om en låt. Du kommer att läppsynk till det ett par tusen gånger innan du är tillåtet att ta av oavsett sele du hänger från och de ger dig mat. Det bidrar till att älska låten. JAG ÄLSKAR asiatiska Intill . Det faktum att det var inspirerad av Margaret felaktiga antagandet att jag var en del asiatisk etnicitet (Jag är faktiskt Creek) gör det desto mer geni och smickrande. Det är en förförisk inspelning som kunde hålla sin egen på något dansgolv. Margaret levererade en otrolig sång till att börja med. Det var en dröm att skriva med henne och en fröjd att producera spåret. Carmen Rizzo tog också upp det till en helt annan nivå, med sina beats och exotiska texturer. Ange Tani Ikeda som regisserade videon. Tani finns i asiatiska Intilliggande lika delar av skönhet, absurda och bett. Hon skär även ut min feta delar! Om du ska tillbringa en dag i bur du inte kunde hitta roligare, hårdare arbetande människor att dela den med.

Intilliggande din,
Grant-Lee Phillips

Margaret Cho - asiatiska Intill - med Grant Lee Phillips från Margaret ChoVimeo .

————————————————————————————————————————————————————————-
"Asian Intill" är från Margaret Grammy-nominerade komedi musikalbum, "Cho Dependent."
låten på iTunes här .
Hämta den på CD eller vinyl med automatisk hämtning av hela albumet, från Margaret!

Lämna ett svar