In My Body

Jag dansar bättre. Det hela blir bättre. Min kropp känns bra. Inte så öm och i chock som det var. Louis och jag också ha kul på vägen, på min Cho Dependent Tour , vilket är bra. Jag önskar att han kunde följa med mig hela tiden.

Jag tror att hela denna DWTS erfarenhet har tvingat mig in i min kropp och jag älskar det. Detta är vad människor måste känna sig som hela tiden. Jag bor inte i min kropp normalt. Det är som att det finns en skylt upp, "Back in 5" - med en liten klocka utrustad med rörliga händer, men jag aldrig komma tillbaka. Jag bor i ett litet utrymme över, djupt i mitt huvud, som jag hyr utrymme men inte äger den. Tja, är det dags att komma ner.

Det är konstigt att vara i din kropp. Jag brukar försöka fly det så mycket som jag kan. Om jag måste sitta någonstans för en minut, jag behöver en bok eller min dator eller min blackberry och min ipod. När jag äter jag vill titta på TV. När jag är här, jag vill vara där. För mig är "autopilot" 'på. " Jag kan lätt tatuerad i timmar eftersom jag inte känner det. Jag är inte i mig. Även när någon annan är i mig. Är inte det tråkigt?

14 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Margaret, jag är så glad för din skull. Du ser fantastiskt och jag tror att dans är precis den typ av kreativa övning som passar dig! Du är en sann Inspirations- hård, begåvad, smart och alltid roligt. Tack för rockin det alltid och hålla styrkan! (Gå nu ut och vinna den för oss koreanska sistas!)

 2. Ibland min kropp känns som ett rum i mitt hus som aldrig vänjer eller att utrymmet bakom spisen som du aldrig en gång rengöras. Tills jag började göra yoga jag aldrig riktigt köpt idén att fysisk koncentrationen kan slipa mental koncentration men nu längtar jag att anslutningen mellan min kropp och själ.

  När jag först hörde att du gjorde DWTS Jag fick verkligen det men nu ser jag att du är allt om att prova nya saker och sträcker dig själv som person. Jag hoppas att du inspirerar många av oss lata systrar att inte vänta med att börja den resan!

 3. Jag har varit där. Men när det kom till att göra med min bulimi, jag var tvungen att återansluta. När det kom till att försöka ha ett hälsosamt sexliv nykter, jag var tvungen att återansluta. Dess mycket bättre här, ... allt! ;)

  Jag tror på dig Margaret !!!

  love love love

 4. Margaret, jag kan verkligen relatera till det här inlägget.
  Som en sidoreplik, jag är så glad att jag upptäckte din blogg! Inte bara är du underbara, du är en begåvad författare. Jag har varit ett fan av er i 16 år (wow, jag kan inte tro hur fort tiden går!) Jag kommer att se att du bor i Toronto nästa månad för första gången och jag kan inte vänta!
  Håll blogging; du är fantastisk :)

 5. hålla på believeing ​​på dig själv. Du är en fantastisk person, och du inspirerar mig.
  Kan inte vänta att se dig i New York. Jag har redan min biljett!

 6. WOW! Du verbalized något jag kunde aldrig riktigt förklara, men jag känner mig helt. Jag är så glad att du är att hitta din kropp och din väg till att bli mer närvarande. Jag hoppas att jag kan göra samma sak! <3 dig.

 7. Hej Margareta,

  Tack för det inlägget.
  Jag har samma problem. Kanske det har att göra med att älska din kropp, eller bara acceptera det som är. Jag, som du, är asiatiska och "big urbenat". Alltid kämpar med min vikt och försöker passa en "standard" är f ** king utmattande! Jag är alltid ute efter att i nästa stund :( eftersom jag tänker NÄR och HUR jag ska ändra. Att vara närvarande gör förändringen att ske naturligt. Det är människor som du som verkligen är en inspiration för att du inte bara uttrycka din kamp, ​​men du ger resten av oss med hopp om att vi inte behöver låta det helt förstöra vår chans på att vara funktionella och relevanta människor!

  Rock på flicka!

Lämna ett svar