Jag älskar Louis!

Jag har den bästa partnern på " Dancing with the Stars "- Louis van Amstel ! Han är en otrolig dansare - en världsmästare flera gånger, han är underbar, han är uppsluppen rolig, han är en bra lärare, han är homosexuell (som jag älskar love love love love love - girl - han är FAMILJEN)! Jag kan inte be om en bättre person att para ihop med. Och vad är riktigt coolt är att han är ett fan av mina alltför!

Vi har övat varje dag i flera timmar, och jag är så lyckligt lottad att han förklarar saker så bra, han gör det roligt, verkligen gör han mig svettas och jag älskar varje sekund av det. Hans kropp är så perfekt. Sättet han rör sig är verkligen inspirerande. Och han hjälper mig att flytta! Jag önskar jag kunde visa er de små rutiner som han har lärt mig nu - för jag kan inte tro jag gör dem själv. Även två steg känns ihop som ett mirakel för mig. När vi är i synk och dans tillsammans, det känns som vi flyger. Jag har aldrig känt graciös eller elegant, men under Ludvig "strikt undervisning, jag känner mig som min kropp förändras, även efter bara några dagar. Min kropp börjar verka som den vet vart den ska gå. Vi börjar bygga momentum - något händer. Först kunde jag inte göra det, jag kunde inte göra det, jag kunde inte göra det, och sedan plötsligt, jag kan. Han upprepar rörelsen tills det blir under min hud, och inte bedöma när jag sabba det. När jag faller, plockar han upp mig och vi börjar igen och då jag inte faller. Jag spinner. Jag vänder. Det får mig att känna mig levande. Det får mig att känna att min kropp är här. Det är 41 år gammal, och det är jävla fantastiskt.

Det är vilt för att upptäcka nya saker om dig själv i denna ålder. Jag trodde att jag visste allt om vad jag kan göra. Jag är verkligen att hitta så mycket ut, med dessa svettiga, ömma timmar i dansstudion. Jag tror faktiskt inte om det faktum att detta är en tävling, jag är bara så glad att jag har gjort en ny vän. Jag är glad att jag är lycklig nog att ha någon visa mig härliga kombinationer jag har inne. Jag kan inte vänta med att dansa med honom för världen. Tack så mycket Louis !!! Jag är så kär redan !!

Margaret och Louis

17 Kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Detta är vad jag älskar om DWTS! Du "får" det Margaret! Och Louis är bara en docka, är han inte? Jag tror att ni två gör ett fantastiskt par och jag ser fram emot att träffa dig dansa. Go, flicka, GO! * G *

 2. Yesss !! Team Margaret & Louis hela vägen. Jag kan inte tro att du kommer att samordna din turné OCH DWTS samtidigt. Du är en sådan inspiration!

 3. Jag är redan hejar på dig och Louis !!! Kan inte vänta tills den nya säsongen börjar! Du går guurrrllll !!!!!

 4. Louis är en av de bästa, det bästa, de bästa proffsen på DWTS !!! Jag älskar att titta honom säsong efter säsong och hur han gör sina partners shine är underbart !! Jag tror att det är den bästa delen av denna show är kopplingen mellan stjärnorna och proffsen, för när den är där och de jobbar det allt ser bara lätt !! Jag är så glad att se dig på DWTS och jag vet att jag kommer att kapa en del mobiltelefoner och inloggnings ids att se till att du är en topp omröstning getter varje vecka!

  Gå Cho !!!

 5. Jag tittar inte på DWTS, men jag ska vara tuning in, tack vare er Margaret.

  Och jag är förvånad över att du säger att du är 41, jag trodde att du är bara knappt 30! Och vad en fabu bild på dig och Ludvig. Älskar det! Håll bloggen kommer.

 6. Omfg! Flicka du gotta berätta när dina DWTS säsongen startar. Jag ska börja watchin bara få din på den.

 7. ARGH !!! Margaret! Det är inte bara ditt deltagande i DWTS kommer att tvinga mig att börja titta på showen igen men jag kommer att behöva ringa in och rösta för. (Hey Cho fans, glöm inte att ringa in och rösta ONLINE ... mycket importera!)

  Jag slutade titta på bildspelet för flera år sedan när Dancing With The Stars blev Dancing With The "Stars"? Lyckligtvis, den här säsongen, bortsett från några tävlande, inte är "Stars" med verkliga meritförteckningar.

  Louie! Hur bra för dig! Som jag minns det, Louie var den bästa manliga dansare. Kanske är det för att han är kortare än många av de andra manliga dansarna ... hans tyngdpunkt är annorlunda eller vad ... men hans rörelser var alltid skarpa och exakt! Han har inte vunnit den pråliga spegelboll än. Kanske i år, med dig som sin partner, kan han faktiskt vinna den.

  Jag kommer att titta på, Margaret. Jag kommer att rösta. Jag vet att du och Louie kommer att rocka golvet!

  Och du trodde persimmons var dieten från helvetet !!! Skinny nu, kommer ni att blekna bort inför våra ögon!

 8. Yea .... Jag älskar att du är med i showen. Jag har aldrig sett, men jag kommer nu och rösta på dig :)

  Älska ett mopsälskare!

 9. Kära Margareta:

  Jag bryr mig inte om du kan dansa en slicka: du kommer att få alla mina röster varje vecka du är på. Jag är ett fan. Och en före latin ballroom dansare. Lycka till, ha kul, vara försiktig och njut Louie! Dans som är!

  Kramar,

  Nancy Ann

 10. Så upphetsad att du kommer att vara på DWTS! Jag är redan föreställa dina kostymer, dina rutiner ... och om de kan du sjunga, kommer huvuden att snurra! De vet inte vad de är i för! Louis är bedårande och den perfekta partnern för dig! Jag hoppas verkligen att du går långt! Jag planerar att ringa och rösta på nätet båda!

  Människor, gotta vi rally bakom Margaret! Detta är en stor möjlighet och förhoppningsvis hennes magdans erfarenhet kommer att bidra med den här typen av dans!

 11. Liksom dina föräldrar är DWTS om den enda show på TV (det och tillfällig Daily Show) vi tittar ständigt eftersom vi inte håller en TV, och jag är bortom ECSTATIC du ska vara på det !!! Jag brukade aldrig rösta men den här gången ska jag rösta :)

  Jag kunde inte tro hur liten (på ett bra sätt) du är när vi träffade dig backstage på Paramount! Du ska vara i en killer form med Louis som din partner och coach. Älskar honom. Med din magdans referenser, jag vet att du kan flytta dina höfter - hoppas du får spegeln bollen pokalen! På så sätt kan vi se dig på showen längre också.

 12. Som en gotländska dansare själv, jag är så glad att höra att Louis har de två saker som gör för en bra danslärare: han är både tålmodig och noggrann. Du kommer att behöva denna disciplin att lära sig dessa danser, men så länge som Louis visar dig grunderna stabilt, kommer du att vara långt före kurvan. Jag ser fram emot att ge dig bra recensioner.

Lämna ett svar