Sammy behöver ett hem

Brådskande! Hund i behov! Snälla hjälp! En bedårande pojke:

Sammy är en 7 år gammal, ägnade och kärleksfulla dalmatiska mix och står inför påtvingad dödshjälp om han inte hittar rätt hem. Hans favorit saker är magen rubs, tupplurar i solen, ben och en promenad genom grannskapet att sniffa. Han är en fyllig hund, men är alltid upp för en vandring. Han får tillsammans bra med andra hundar och med barn. Han är en känslig och mjuk kille. Ursprungligen räddade från gatorna han troligen dåligt missbrukas och har en bruten svans för att visa för det. Stökiga beteende och höga ljud gör honom nervös. Så gör män i allmänhet tills de erbjuder massor av kärlek och tillgivenhet. Han är rädd för tonårspojkar och män i uniformer och hattar. Han är inte en ledarhund. Han är väldigt glad i botten av varje förpackning. Han är utbildad i alla grundläggande kommandon, är kastrerad, mikrochip och uppdaterad på alla sina rutinmässig vård. Hans ägarnas jobb tvingar dem att lämna staten för halva året vilket gör för en ensam hem för Sam. Han har bott med sin kull partner för de senaste sex åren. På hennes inrådan har han kvävas i det förflutna och det är därför han är ute efter ett hem utan henne. Hans har bara kvävas av rädsla utlöses av den andra hunden. Ensam han ser till humant ledarskap för hans instruktioner. Flera utbildare bedömning är att han inte är en aggressiv hund, men kan kräva behandling i vissa situationer. Vi kan hjälpa till att ordna det här. Detta är en stor, kärleksfull, söt hund som förtjänar rätt hem. Han söker en bästa vän! Snälla hjälp honom!

Ring 213-434-1196 eller e-post myndy25@gmail.com

Sammy

Sammy

Lämna ett svar