Rasistiskt Kamera

Nu som använder kameror mer än asiatiska människor? Visst det är en rasistisk och stereotypa antagande, men jag är asiatiska och jag får göra rasistiska och stereotypa antaganden som de hänvisar till mig! Jag är mest en filmare själv, men många, många, många medlemmar i min familj är rakt upp foto beroende. Och mina asiatiska vänner ibland blir så hoppade upp på att ta bilder som att de får "bild berusad." De försöker att få folk att posera tillsammans, svindlande längre och längre tillbaka för att få ett bättre skott, för att inkludera alla ansikten i bilden, för att se till att ingenting växer ut ur någons huvud i bakgrunden, eller att se till att något växer ur någons huvud i bakgrunden. Liksom fyllon, de är i sitt eget universum, utan att veta eller bry sig när de är på väg att slå in några intet ont anande åskådare. Om de inte är i ramen, att de inte existerar. De borde inte finnas. Allt de bryr sig om är bilden, och inte att din dryck ska spillas allt. Allt de bryr sig om är skottet. De är höga på ramen och att få något bra att sätta upp på sin facebook så att de kan tagga bort! Så det upprör mig till något slut som en del av dessa nymodiga ansiktsavkänning kameror är faktiskt rasistiska ! Asiatiska personer som använder dem får höra av kameran som motivet blinkade - när det i sanning, det är så våra ögon är!

Jag har haft det med den inneboende rasism i så många olika typer av produkter. Jag kan inte bära en sovande mask, även om jag måste sova flera gånger under dagtid på grund av mitt arbetsschema. Nästan alla typer av sovmask jag någonsin har försökt skjuter mina ögon tillbaka in i min skalle. Jag har inte djupa ögonhålor. Mina ögon sitter på framsidan av mitt ansikte, vilket är vanligt i de flesta asiatiska ansikten. Och så jag hålla mig vaken hela dagen när jag behöver desperat sova. På grund av rasism! Jag har aldrig haft ett par glasögon passar ordentligt eftersom jag inte har en upphöjd bro på min näsa. Min näsa kommer inte att stödja glasögon. Det är som världen skulle hellre jag inte se. Jag vill inte bära solglasögon på grund av detta bisarra fenomen. Det verkar som om fjärdedel eller mer av jordens befolkning är i samma båt som jag när det kommer till glasögon. Vi är båten människor som inte är tänkta att sova, inte tänkt att se, och inte tänkt att ta bilder för att bevittna vad som händer med oss!

Om du kan hitta mig ett icke-rasistiskt par glasögon, en sovande mask som inte kommer att hålla mitt huvud gisslan och en ansiktsdetektering kamera som förstår att asiatiska människor inte är "blinkar" då du kommer att ha hittat början på verkliga framsteg.

26 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. "Längre och längre" avser fysiska avståndet; "Längre och längre" avser sinnestillstånd.

  Vi serverar inte asiater? Inga problem: Jag äter inte dem!

 2. och hela denna tid jag trodde att jag hade bara en stor koreansk huvud som hindrade mig från att använda Sleepytime masker. Jag gjorde dock nyligen prova på den första masken som var bekväm och effektiv och, konstigt nog, gratis. Virgin Atlantic passerar ut dem på sina flygningar.

 3. Min vän Joz skrivit att 13 maj, 2009 på sin blogg och Tid och Yahoo, och du Margaret bara plockade upp historien i dag ;)
  Att se henne original post: http://www.jozjozjoz.com och gå till arkivet maj 2009.

  Jozjozjoz är en asiatisk amerikansk tjej som bor och bloggar under Hollywood-skylten i LA och som inte rena hennes fishtank om inte fisken börjar göra ryggsim ...

 4. Yesshiiir och Esp. Koreaner är kamera HOLIC säkert. mig mig själv är också kamera holic. Jag älskar det och jag tycker det är häftigt som fan : D 누나 사랑 해요 : D: P

 5. Allt som ansikte erkännande programvara är en klaff. Det finns inte tillräckligt med kraft i de flesta datorsystem att verkligen skilja faktorer som de du nämner ... så vad gör de vita folk som gjorde saker egentligen _do_? Kalla det perfekt och sluta arbeta på det. Bleh. Tack för att peka ut vad som borde vara en bländande blixt Of The Obvious. Jag tror det är det komikerna / Ennes är till för. :)

 6. Åh, nästan kvick. Jag är säker på att de gör. Synd några av oss asiater bor i Amerika.

 7. Margaret! Jag utmanar dig härmed! Skapa en asiatisk märke av bekväma glasögon och sömn masker! Du behöver inte göra något av arbetet ... bara få en av dessa Phrenology människor från ben eller något och du kan vara den affisch flicka för PR-kampanj. Gör det tjejen! Gör det!

 8. Hej, bara vara tacksam att du inte behöver bära den största natt krångel (som min partner gjorde): en CPAP mask! Det är för människor som har obstruktiv sömnapné och inte får tillräckligt O2 och har också att sova under dagen eftersom de är utmattade! Men det är inte rasistiskt partisk - alla är obekväma.

  Sömnapné anses nu vara lika stor bidragande orsak till hjärtsjukdomar som kost, stress, kolesterol, etc. Man skulle kunna tro att de skulle kunna komma med något bättre !!

 9. Kameror som gjorts i Japan från ett japanskt företag som inte kan identifiera det egna infödda människor?

 10. Oakley har vad de kallar "Asian Fit" solglasögon tillgängliga. Jag har inte provat dem själv, men jag tänkte på att få ett par. Att vara halv koreanska, även jag har svårt att hålla glasögonen på mitt ansikte.

 11. Jag hör ya och förstå! Vad irriterar mig är att jag är en lätt flådd svart kvinna, och när jag tar bilder jag kommer ut så ljus att jag ser vit! Så, vad kan vi göra åt dessa kameror?

 12. Hej Margareta, jag är inte asiatiska, men jag tycker också inte om sömn masker. Jag långt föredrar att använda en mjuk, mörkfärgad skjorta för att täcka mina ögon! Det kan vara lite tufft att hålla på om du flyttar runt, men fungerar ganska bra och mycket mjukare än någon mask. Jag hoppas att detta hjälper!

 13. Ledsna människor, kan du inte ändra fysiken. Ljus är ljus - kameran läser bara reflektioner av samma bort från ytan. Mörka flådda människor inte reflekterar ljuset också. Så tillverkaren säger att kameran att lägga blixten när tillräckligt med ljus inte reflekteras. Simple. Men naturligtvis, då du klagar på att kameran gör att du ser för vitt ...
  Bästa förslag för att lösa de andra "problem"; gå till Asien. Problemet löst. Om du måste stanna här, och Amerika är en så fruktansvärt, "rasist" [är att det enda ord de undervisar i skolan nu?] Plats, jag kan inte föreställa mig varför du skulle stanna, men om du måste, köpa från det del av världen. Jag vet att en japansk kille som beordrar sina hjälmar från Japan eftersom de är gjorda annorlunda än den amerikanska marknaden som är - annorlunda formade huvuden.
  Är det inte lustigt hur Looney kvar som alltid skriker "rasistisk" och påstås främjar "mångfald" är den tidigare, och faktiskt föraktar det senare?

 14. Pingback: azerty
 15. Pingback: Tunatic Alone

Lämna ett svar