3 Kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Jag såg pilotavsnittet av Drop Dead Diva i Kanada, men har inte sett det sedan. Den showcase.ca webbplats är tyst om framtida schemaläggning och haven \ t svarade på ett mail jag skickade dem ett par veckor tillbaka.

    Vet du om ytterligare episoder av showen kommer att ses i Kanada och när det kan vara? Pflease e-post eller post på din webbplats vad som händer.

    Tack. Du ser bra ut på showen.

  2. Jag har tålmodigt väntar, väntar, väntar på nya avsnitt och var så glada över att se en reklamfilm som säsong två börjar på söndag 6 juni Ack, Showcase Kanada fortfarande inte visar det någonstans på schemat eller en episod för söndag. Det gör mig ledsen. Showen är fantastisk på så många nivåer. Klippan-hanger shocker har haft mig undrar eftersom det sändes!

Lämna ett svar