Hey Big Dog

Här är jag och Amanda Palmer sjunga "Hey Big Dog" på SXSW. Jag skrev låten med Patty Griffin och det är en tänkt duett mellan mig och min stora hund, Ralph. Amanda sjunger Ralph delen bara vackert. Hon gör verkligen mig att gråta. Det är så anbud och söt. Som jag verkligen sjunga till min underbara bebis hund, och jag bara gjorde en gitarr misstag.

13 Kommentarer. Lägg till mixen ...

  1. Det var mycket vacker.
    Min valp satt i mitt knä och vi lyssnade tillsammans och hade snacks.
    Allt var mycket vackra.

  2. Mina vänner och jag såg du utför detta på Skattkammarön i Minnesota den 4 april. Jag älskade det !!!! Det fick mig att missa min valp som galen och jag kan inte sluta tänka på hur jag är hennes "stora människo mama".
    Bra jobb på hela showen !!

  3. Älska platsen! Ingenting som söta djur för att få mig igenom dagen lol. Jag kommer att lägga till din feed till min Google Reader. Förhoppningsvis du uppdaterar regularaly. Tack!

  4. I LOVE THIS !!!!! * DU * är sooooo imponerande för mig, Margaret ... du försöker dölja det ~ men jag * VET * gitarren är den svår INSTRUMENT ATT LÄRA. Det faktum att du ens försökt det är fantastiskt ~ det faktum att du spelar bättre än de flesta, sjunger VACKERT och skriva bra ljud som är både gripande, innerlig och roligt nog att få folk LOL, ja ... jag bara inte har en tillräckligt bra komplimang att lägga här. Just sayin '~ du inte Foolin någon! ~ Grejer du har åstadkommit är näst intill omöjligt för de flesta människor:) ~~ Jag är så stolt över ma gurl. * * Kyssar! Se dig i Cleveland den 10/5/12 !!!! xo ~ Mara

Lämna ett svar