En sexig Combo

American Apparel är förmodligen den butiken jag handlar mest. De finns överallt, med filialer i varje shoppingområdet i varje stad jag går till, och jag kan inte tillräckligt leggings eller pojke trosor i glada 80-färger. American Apparel påminner mig om en 80-butik som heter â € œUnitsâ € som var all bomull lycra separerar i samordningen färger som du kan mixa och matcha och aldrig göra fel, ungefär som vuxna Garanimals. Jag gillar American Apparel eftersom allt du kan köpa det finns bärbara för en hel 24-timmarsperiod â € "som du kan göra allt i deras kläder â €" inklusive arbete ut och gå till sängs â € "de är så bekväm och mångsidig.

Nu säljer Hitachi trollstavar , och jag tycker det är ett geni drag. Den Hitachi Trollstaven är inte bara min favorit sexleksak â € "det är mycket breaker i många en relation. Dess första framträdande på sängen är ett allvarligt test för alla blivande älskare. De måste kunna arbeta med staven, svinga den med någon myndighet, eller åtminstone att kunna lära sig att använda vibration för att förbättra sina egna drag. Jag tänker på det som en chans att vara en Jedi, med din egen ljussabel och en alla matchande chockrosa rull boogie shorts och linne outfit med låret hög atletisk strumpor !!! Detta är en mycket sexig combo â € "American Apparel och trollstavar!

7 kommentarer. Lägg till mixen ...

 1. Jag älskar American Apparel kläder (mycket!), Men jag är verkligen i konflikt över de saker som jag har läst om Dov Charney. De artiklar som jag har läst om honom i tidningar och på Jezebel gör mig otroligt arg, vilket i sin tur gör mig konflikt om att köpa sina produkter. Jag har börjat leta efter alternativ. Har du läst något av detta? Vad tycker du?

 2. Jag är en lång tid fan av din komedi, och en lång tid läsare av din blogg (jag tror att så länge det har varit upp?) Och detta på allvar gör mig ledsen. Jag förväntade er, en otroligt kön positiv röst, för att tala ut mot amerikanska Apparels 'kön skadliga metoder. Alltför ofta denna kedja är applåd (yay för svett butik gratis!) Till den grad att ignorera alla andra frågor (deras verkstäder är inte bra, de fackliga byst, och du kan läsa många en artikel om hur de har behandlat sina anställda fruktansvärt) . För mer information, kolla in någon av de många artiklar här eller här . (Och om du, eller dina läsare, undrar varför du inte har hört talas om dessa frågor innan, eftersom många av de artiklar som nämner - journalister har blivit stämda av AA för "förtal" när du skriver om dessa frågor, eftersom företaget försökte hålla den utanför radarn.)

  Jag förväntade mig mer av dig.

 3. Deras kläder kan vara bekvämt, men deras paternalism och arbetsplats liderlighet ger mig utslag! Jag ser fram emot den dag då vi progressiva stopp förvirrande sex-positivitet med en blasé attityd mot trakasserier och brist på gränser. Dov Charney har stämts flera gånger för sexuella trakasserier än killen som skapade Girls Gone Wild (se http://clamormagazine.org/issues/38/aa/straub.php ).

  Det här inlägget gjorde mig ledsen.

 4. Jodå !!! Jag älskar American Apparel! Så söta och bekväma. Bra priser också.

  Att sätta på min tik-hat nu:
  Ärligt folk, om du inte kan stå för att titta på deras sortiment (eller porr för den delen), sluta tjafsa om det och utöva din rätt att BARA INTE TITTA PÅ DET. Det kallas att gå vidare. Prova det. :)

Lämna ett svar