Avhållsamhet

Den romersk-katolska kyrkan talar om hur kondomer inte blockerar AIDS. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Och ta löfte om celibat inte hindrar pedofili. Vad är fel med dem? Om de motsätter sig alla former av preventivmedel, så när vi får faktiskt knulla? Eller hur får vi knulla? Har de främjar dra ut? Douching med en cola direkt efter? Bara att ta upp det i röven? Så nu eftersom Vatikanen har utfärdat varnings om kondomer, vilket de motiverar är precis samma sak som de har om farorna med rökning, har det skett en stor spik i HIV-infektion, med mer än 42 miljoner brottas med viruset. Okej, kondomer är inte 100% skydd, men 90% är bättre än ingenting, eller "avhållsamhet", som ingen praxis, gjorde aldrig, aldrig kommer.

Påven är ett pressmeddelande från att sälja avlatsbrev för att köpa utrymme i himlen, som i dagarna av Martin Luther - inte kungen, far till lutherdomen, katolicismen Lite. Jag är så arg, jag vill inte bara slita upp en bild av påven. Jag vill slita honom en ny skitstövel, klädd i en kondom, och jag har inte ens en kuk, men det är en gång jag önskar att jag gjorde. Fan ta dig Johannes Paulus vad fan ditt jävla namn är du jävla guld investering lång ass hatt bär skit huvud. Varför inte du bara jävla dö redan? Har inte Gud behöver en personlig assistent? Fan Fan Fan ta dig. Inget allvarligt. Fan ta dig. Du är inte Guds representant. Gud skulle inte göra så mot människor. Gud älskar villkorslöst. Alla är välkomna i den sanna Guds Hus. Vi behöver Angry Jesus att storma Vatikanen just nu, sparka ut de växlingskontor och templet prostituerade och barnsexförbrytare. Jag älskar mig lite Angry Ass Jesus. Gör dina egna bröd och fiskar muthafucka! Ut ur min Faders hus! Jag vill Jesus att vräka din röv, kasta alla de miljontals dollar av sakral konst och guld och reliker och Liberace stil kläder köpte med blod av de otaliga troende som ger dig allt och mer så att de kommer att sparas, och du gör bara låta dem dö, fördöma dem, döma dem, antasta dem, döda dem. Jag vill Vatikanen gräsmattan fylld med loppmarknad av Judas Iskariot av världen, vilket skulle innebära mycket mer än trettio silvermynt, och för att ge pengar till de människor som dör av aids på grund av dig, barnen som har haft sin oskuld stulits av dig, de otaliga brott som du har begått mot folket i Guds namn. Vi är gjorda i Guds avbild, vi jävla GOD!! Du känner inte honom. Du gillar precis framför dig är Gud är nere och skit, men du har inte hans personsökare. Du behöver inte tvåvägs meddelande Honom. Om du gjorde, skulle du bry sig om de människor som tror på dig, skulle du behandla dem som ni dyrkar dem, eftersom vi alla är GUD!! GUD är trevligt. Gud vill att du ska bära kondom. Gud vill att du ska ha kul. Gud älskar alla. Han bryr sig inte vad du gör. Han kommer att älska dig oavsett vad. Gud har också många namn, som Buddha, Vishnu, Allah, Muhammed, Jehova, Beyonce, du. Lyssna inte till Vatikanen. De vet inte ett skit, och ska bara ha en jävla baka försäljning och håll käften.

1 kommentar.

Lämna ett svar