Margaret MC do të shkrihet 25 Fest (Sat 26 korrik)

Margaret është i ngazëllyer dhe i nderuar për MC plotë e shtunë line-up në festivalin e Merge 25 në Carrboro, NC në djep Cat në 26 korrik! Bileta dhe Informacion KETU .

Çfarë një linjë mahnitshme up!

• Hotel Neutral Milk
• Caribou
• adoleshente Fanclub
• Bob Mould
• Mikal Cronin
• Ish Hex
• Dashuria Gjuha
• Muzika Tapes

Merge Records 25 vjetorin Festival Music

Merge Records 25 vjetorin Festival Music

Gjej postimet e tjerë për News .

Lini një Përgjigju