Benefit për Selene Luna - Shpallja gruaja ndjeshëm në LA!

Unë jam duke e çuar gruaja ndjeshëm mbrapa për një natë vetëm! Kjo shfaqje është për të përfituar tonë të bukur Selene Luna. Ajo ka probleme të tmerrshme hip dhe ka nevojë për ndihmën tonë tani. Le të marrë atë përsëri në këmbët e saj!

Ju lutemi bashkohuni me ne në Teatrin Renburg në 24 maj për një mbrëmje të mrekullueshme të komedi, muzikë dhe valle!

BILETA BLERJE KETU

senwo banesë verdhë

Më shumë pse ne jemi duke bërë këtë shfaqje të përfitojnë:

Më 6 mars 2014, yll estradë dhe komik, Selene Luna, e gjeti veten palëvizshëm me dhimbje torturuese hip. Dhimbje pikëllues detyruar atë për të shkuar në ER, ku ajo u diagnostikua me Avascular nekroza e femurit Shef. Mjeku tha Luna vetmja zgjidhje do të ishte një zëvendësim të dyfishtë-hip emergjente. Luna vendosur për të marrë një mendim të dytë nga një nga kirurgët ortopedike lartë në vend dhe zbuloi se ajo do të ishte misdiagnosed rëndë. Luna ka tendinitis hip dhe nuk kërkojnë kirurgji. Misdiagnosis e saj do të kishte qenë një gabim i pakthyeshëm që do të kishte ndikuar negativisht në aftësinë e ardhshëm Luna për të ecin dhe kryer.

Gjashtë javë pas ishin një betejë irritues për trajtimin e duhur me anë të sistemit të kujdesit shëndetësor shirit të kuq të cilat pa nevojë e zgjatur gjendjen Luna-së; ajo është më në fund në rrugën e gjetjes terapi fizike dhe ilaçe. Në ndërkohë, Luna i është dashur të anulojë dy muaj me vlerë të punës. Për fat të keq, në "pushim mjekësor" të biznesit argëtuese nuk është një opsion i zbatueshëm për shumë artistë. Luna është shkatërruar fizikisht dhe financiarisht, të paaftë për të gjeneruar të ardhura, ndërkohë që presin terapi fizike dhe ilaçe. Icon Legjendar komedi, Margaret Cho ka bashkuar forcat me estradë dhe komedi komunitetit për të ndihmuar shokët e artistit në nevojë, Selene Luna, duke ngritur të holla për të mblidhte të ardhurat e humbur për shpenzimet e saj të jetesës.

Lini një Përgjigju