New Fotografitë nga Pixie!


Mora pjesë në një konventë fisnor valle barku në Atlanta dhe unë u zhvillua në Pixie - një fotograf të pabesueshme që kam punuar me të dhe të kërcenin dhe tronditi me shumë herë më parë. Ajo ishte në gjendje për të xhiruar mua me rrip pabesueshëm tim të ri në mes të punëtorive. Dua imazhet dhe unë shpresoj se ju do shumë!

Faleminderit Pixie !

Pixie Vizioni 2014Pixie Vizioni 2014Pixie Vizioni 2014Pixie Vizioni 2014Pixie Vizioni 2014Pixie Vizioni 2014Pixie Vizioni 20141PIX2326-Edit-Edit-2 kopje1PIX2350-Edit-Edit-2-2 kopje1PIX2360-Edit-Edit kopje1PIX2360-Edit-Edit-2 kopje1PIX2378-Edit-Edit-2 kopje

Lini një Përgjigju