Margaret Cho kthehet në Drop Dead Diva

Margaret Cho kthehet në Katira Diva për sezonin e 6 dhe të fundit më 23 mars në 9 për Lifetime!

Nga Lifetime.com :

Është koha për të "Drop Dead Diva" për të marrë një hark përfundimtar. Sezoni i gjashtë dhe i fundit premiera më 23 mars në 9.8c me një ngjarje dy orësh.

Pra, ku e kemi lënë jashtë? Këtu ka një kurs përmendore: në fund të sezonit të kaluar, Jane mendoi se më në fund do të ketë atë të lumtur duke i dhënë fund me Grayson, derisa Brittany (Vjetër Jane) shpallur Grayson se Jane nuk është që ai mendon se ajo është.

Në sezonin e gjashtë premierën, Jane është i detyruar që në fund të tregojë të vërtetën për Grayson, por reagimi i tij i lë të saj më i humbur se kurrë. Ndërkohë Owen merr një vizitë nga vëllai i tij ftohta, Charlie (Colin Egglesfied, "Lista Klienti"), që i vë jetën e tij personale dhe të firmës në rrezik. Si Jane varros veten në punë edhe një herë për të fshehur nga problemet në jetën e saj, ajo zbulon ri rasti i saj pro bono ka aksione të lartë me qeverinë e SHBA. Me Kim më pushimit të lindjes, një avokat të ri, Belinda (Virginia Williams, "Si unë përmbushur juaj Nënë") bashkohet me firmë dhe i jep Jane një të kandidojë për paratë e saj.

Në krye të Egglesfield dhe Williams, "High School Musical" yll Corbin Bleu, Rick Springfield, Rascal Flatt-së Jay DeMarcus do të luajë mysafir në këtë sezon. S. Epatha Merkerson dhe John Ratzenberger do të përsërisë rolin e tyre si gjyqtare Hiller dhe babait të Kimit, Larry.

ddd sezonin 6 premiera

Lini një Përgjigju