Oprah: Ku janë ata tani në VET 24/01 në 21:00

Unë do të jetë në Oprah: Ku janë ata tani ? më e premte, janar 24, në 09:00. Në një mendje!

Margaret Cho në Oprah: Ku janë ata tani?

Gjej postimet e tjera rreth Lajme dhe tagged .

Lini një Përgjigju