Win 2 Biletat për të parë Josh Ritter në LA në 1/21

Ne kohët e fundit foli me të madhe këngëtari dhe kompozitori autor Josh Ritter për Monsters e Talk (me Margaret Cho dhe Jim Short). Ne patëm një bisedë të bukur për muzikë, poezi, filma horror, eksploruesit Antarktik, hulumtuesit e Arktikut dhe kanibalizëm. Dëgjoni podcast këtu !

Ai është duke luajtur në LA më 21 janar dhe ai na ka dhënë me bujari 2 bileta për të dhënë larg për dëgjuesit e Monsters të Talk! Ka shumë mënyra për të hyrë dhe është shumë e lehtë. Detajet më poshtë!  

një dhuroj Rafflecopter

Lini një Përgjigju