Një vit e monsters të flasim!

Ajo ka qenë një vit që nga Jim Short dhe kam filluar monsters tona të flasim podcast! Faleminderit për të gjithë mysafirët tanë amazingly qesharake dhe të talentuar dhe ju falenderoj për të gjithë ju që dëgjoni çdo javë!

Këtu janë disa nga podcast tona të fundit, fjalë për fjalë nga e gjithë bota. Ne biseduam për Jack Dee në Melbourne, Paul këmba në Paris, Bard Yden në Oslo dhe Dylan Moran diku midis Dallas dhe Austin. Ata janë vetëm 4 e fundit, ka 58 episode më shumë me ne, të biseduar me komike, muzikantë, aktorë, shkrimtarë, mbretëreshat drag dhe artistë të tjerë legjendare. Ju lutemi të keni një dëgjoni ! Dhe shikoni fotot !

Ne gjithashtu kemi disa clips animuar & video podcast tona, të gjithë e krijuar nga Jim Short. Ju lutem kontrolloni ato dhe të abonohen në tonë YouTube Channel.

Lini një Përgjigju