NËNA Tour Update

Unë jam ka një kohë të pabesueshme jashtë në rrugë! Unë kam pasur aq shumë tregon të mëdha dhe unë jam shumë mirënjohës për mundësinë për të parë miq të vjetër. Thank you so much për të ardhur dhe të qeshur !!

Ne kemi një shumë e turneut të majtë përpara, dhe ka edhe really cool këmisha të reja ! Në mes të udhëtimit të vazhdueshëm, Jim shkurtër dhe më kanë intervistuar disa mysafirë fantastike si Joan Rivers, Frank Turner, Kurt Sutter dhe Billy Bragg për Monsters e Talk- ju lutem të ketë një të dëgjuar ! Është me të vërtetë frymëzues për të të jetë në gjendje të rri me artistët unë admiroj aq shumë dhe çdo episod është një gëzim i vërtetë dhe nder për të paraqitur. Thank you so much për mbështetjen tuaj dhe dashurinë - dhe unë shpresoj që të shoh se jeni në qytetin tuaj shumë shpejt !! Deri atëherë, këtu janë disa video që unë kam qenë duke e bërë me Jim Short.

1 Koment.

Lini një Përgjigju