Catch up me monsters të bisedës

Nëse ju keni humbur ndonjë episodet e Monsters të flisni me Margaret Cho dhe Jim shkurtër, ju mund të merrni të kapur deri këtu ! Faleminderit për të dëgjuar, ne kemi aq shumë fun me të gjithë mysafirët tanë të mahnitshme.

Lini një Përgjigju