9 Komente. Add To Mix ...

  1. Unë nuk mund të besoj atë. Unë do të jetë në STL këtë fundjavë! Unë kam lëvizur në Çikago por po vij në! Unë shpresoj unë të fitojë kjo është një ëndërr vijnë e vërtetë!

  2. Në qytetin e Bam Bam dhe Celeste dhe unë jam më shumë se i gatshëm për të përzënë 6 orë për të bërë atë në emisionin tuaj ... Unë pashë mbretin luan ... tani kam nevojë për të parë të tregojnë tuaj ... Yeah, unë totalisht nuk e shoh luanin mbret

  3. Dashuri im tha se ai do të ndalet duke luajtur GTA V dhe të shkojnë në St Louis me mua për të parë Margaret ... Unë mendoj se unë do të marrë të dashurën time në vend.

  4. Ju lutemi të ketë një tjetër konkurs për të përpiqen dhe të fitojë bileta në 10/24/13 Dallas, TX shfaqje !!! Unë jam mbi aftësinë e kufizuar dhe nuk mund të përballojë edhe vend të lirë. Luv ya MC !!! <3 ;-)

Lini një Përgjigju