Tour Lajmërim enjte 7/25

Unë jam njoftuar datat turne NËNA mia bien mbi 7/25! Regjistrohu për listën time postare të jetë i pari për të dëgjuar datat, info presale dhe merrni giveaways veçantë!

Regjistrohu KETU !

2 Komente. Add To Mix ...

  1. Duke supozuar materiale do të jenë të ndryshme, edhe në qoftë se ju keni një turne të këtyre qyteteve në turne Nëna më herët?

Lini një Përgjigju