Margaret Cho Vizitor pret pikëpamjen mbi 7/25 dhe 7/26

Unë jam i ngacmuar në mënyrë që të jetë bashkë-hosting pamjen përsëri këtë javë! Do të jetë më e enjte & IKU (7/25 / në 7/26)

Gjithashtu, unë do të duan të jetë një bashkë-host përhershëm dhe unë kam qenë duke e bërë videos për të treguar të gjithë se sa shumë unë dua atë!

Ju lutemi të shikojnë dhe SHARE!

Ju faleminderit për Jim Short, John Roberts dhe Lee Tergesen!!

Lini një Përgjigju