XOJane.com - Margaret është Guest Editor

Artikull mbi xoJane.com

Margaret Cho - My Editor në xojane.com

Çfarë ndodh kur Margaret Cho është My Editor i xoJane për një ditë? Shih se çfarë ndodh kur Jane Pratt, Editor-in-Chief, dhe Emily McCombs, Editor Ekzekutiv heqë dorë nga kontrolli.

Historinë e plotë KËTU.

Gjej më shumë postime tjera rreth Shtypni dhe tagged .

Lini një Përgjigju