Monsters e Talk - Dorner Manifestit

Një episod i ri i Monsters e Talk do të dalë në mëngjes dhe ne flasim rreth asaj se si Chris Dorner më i përmendur në manifestin e tij! Këtu janë disa klipe, me imazhe dhe video nga Jim Short.

UPDATE 2013/02/18

Këtu është episodi i plotë !!


1 Koment.

  1. Podcast mirë! I gëzuar atë!

    Vetëm një korrigjim në diçka Margaret tha.

    Cho Seung-Hui, revole Virginia Tech, nuk ishte Korean amerikan. Ai ishte një kombëtar i Koresë së Jugut. Kjo është arsyeja pse Koreja e Jugut bëri keqardhjet formale në SHBA.

Lini një Përgjigju