Blind Darka e Partisë transmeton 12/15 & 12/16

Ju keni një çift më shumë shanse për të parë Blind Partinë Darka - këtë fundjavë!

Gatim Channel
12/15: 19:30 ET (16:30 PT)
12/16: 11:00 ET (20:00 PT)

Listimet e plota KETU

Lexoni Blog Margaret it: Si të organizoj një festë Darka Blind

1 Koment.

  1. Çfarë është në të ardhmen për këtë shfaqje? Unë me të vërtetë duan atë dhe jam bummed se:
    1. Kur të kërkoni Rrjetit të Ushqimit për "Blind Partia Darka" nuk ka asnjë rezultat.
    2. Se kjo fundjavë duket të jetë shansi i fundit për të parë atë.
    3. Kjo nuk ka një sezoni që vjen.

    Kjo ishte gjallë, i shkëlqyer, i ndershëm, interesante dhe sfiduese. Unë ende ndihem i ndyrë keq për të krishterët Ungjillore.

Lini një Përgjigju