Francë

Parisi është një qytet magjik, e cila ka më shumë të bëjë me njerëzit dhe të gjitha pjesët që përbëjnë një vend. Kjo është më pak se ajo që ndërtesat e shtëpitë e tyre, ajo që ndodh në to, ajo që është thënë, ajo që është bërë, ajo që është ngrënë, ajo që është parë dhe të veshur. Unë do të jetoj këtu në qoftë se unë mund të, dhe ndoshta do të vijë ajo ditë më shpejt se sa më vonë. Franca i ëndrrave të mia nuk është e Versajës, por një nga filmat Buñuel, ose seri Red / White / Blue. Fantasia ime për veten si një emigrant ka mua në kërkim si Catherine Deneuve ose Juliet Binoche, por pa prostitucion dhe pikëllimin.

Një njeri ecte deri në mua dhe tha, "ju jeni shumë e bukur ..." jo të vërtetë duan asgjë, por për të më tregoni se kjo ishte e vërtetë. Ishte sikur ai ishte i informuar mua se diçka kishte rënë nga çanta ime, apo se kam pasur një pas atë në shpinë. Bukuria ime ishte thjesht një fakt që duhej të kalojë, nuk është një mjet negocimi, jo një fije që të largohen që do të vijnë zhbërë dhe përleshje të gjithë jetën time. Ai thjesht u vënë atë, para se ai marshoi deri bulevardit, plot gjallëri, ombrellë e tij të gjatë të zi në mjegull nate.

Gjej postimet e tjera në lidhje me blogun dhe tagged .

3 Komente. Add To The Mix ...

  1. Është interesante për mua se përvoja juaj Paris ishte kjo pozitive. Kur kam jetuar atje për 5-6 muaj në vitin 2009, unë nuk mund të ecin në metro në çdo ditë të caktuar, pa një njeri duke thirrur "Ni Hao" në mua në rrugë. Dhe komplimentet si e keni marrë janë dhënë rrallë për mua. Më shumë i zakonshëm ishin djemtë duke u përpjekur që të merrni ju që përfundimisht të shkoni në shtrat me ta. Unë bëj marrë komplimentet padëmshme gjithë kohës këtu në New Orleans, megjithatë, ku shpesh nevojtore burrash jugore do të le ju e dini se ju duken shumë të bukur, pa ndonjë përciptësia të komentit.

  2. Këlthitës "Ni hao" është kudo, unë jam i frikësuar, duke përfshirë edhe vetë Kanada time tejet të sjellshme. Por unë nuk kam një njeri (jo burri im) ngrit në qiell mbi bukurinë time në Paris, kështu që unë supozojmë se disa Parisians kanë shije të mirë, ashtu si nevojtore burrash Jugore, unë jam i sigurt. Në fakt, unë bast shumë njerëz kanë shije, ata thjesht nuk e di se si për të shprehur atë.
    Margaret, e dua komedi tuaj, dhe shkrimi juaj këtu është i sinqertë dhe shkëlqen. Falemnderit.

Lini një Përgjigju