Turne

Këto ditë turne janë kaq të shkurtër. Ne i derdhim në qytet, ne jemi duke luajtur, grupit tonë të vogël e motrave, të jetë në Portsmouth, NH / Ridgefield, CT / Concord, NH / Portland, ME / Burlington, VT - këtë javë është radha e New England për të qenë kudo, ne kemi marrë për hotel për një periudhë 2 orë për të luftuar me butonat sy gjumë në telefonat tanë, ne kemi ngarkesës në vend, të hamë një vakt të ndryshme të cilësisë dhe kënaqësi dhe të bëjmë një shfaqje, nganjëherë 2, por këtë javë, kjo është vetëm 1, e cila është e mjaftueshme të vërtetë, unë mendoj.

Ka verë pas, dhe pastaj një Ideation shumë të shkurtër për të shkuar jashtë, të paturit e një pije diku, por pothuajse 200% e kohës kjo fizzles, dhe ne jemi kthyer në shtretër tonë cheapie motelit brenda minutave.

Për mua ka disa momente të kota në internet dhe në tekst, duke u përpjekur për të retie disa vargje që kanë ardhur humbur në udhëtimin tim të gjatë. Gjithkush e mori ritualin e tyre. Mine përfshin një dush shumë të nxehtë, atëherë shumë të gjatë dhe ndërtimin e njëkohshëm të mesazheve në kokën time që të merrni dërguar dhe i vjen keq menjëherë dhimbshme. Unë mendoj se Selene shikon TV. Ndonjëherë unë mund të dëgjoj yjet peng nëpër mure të hollë. I shikojnë atë në mendjen time edhe me dëgjim time Bionic.

Çuditëm që iphone im mund të jetë edhe një person i dua dhe një person unë urrej. Papritmas, fytyra bosh e saj ndryshon dhe emri i kushdo që përhapet në të gjithë këtë dhe këtë pjesë të vogël prej qelqi dhe Intel Metamorphoses në mish dhe gjak dhe zë. Call mua diku, në qoftë se ju mendoni për mua. Ajo merr vetmuar këtu pa ty.

4 Komente. Add To Mix ...

  1. Faleminderit për anulimin edhe një tjetër një nga shfaqjet tuaja në Jork, PA. Mënyrë për të mbajtur humbjen tifozët tuaj!

Lini një Përgjigju